Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anladım

Anladım Ki

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anladım Ki

Ben sadece saydamlık maskesi takmadan, doğallık taklidi yapmadan görmek, dokunmak, koklamak gibi insancıl lükslere sahip olmak istiyordum

Anladım ki insan olmak gerçekten zor işmiş

Çok sigara içiyorum ciğerlerim zorlanıyor diye düşünürken, sokağın soğukluğu,kalbimin burukluğuyla paralel batıyormuş boğazıma meğer

Düşünmeden sorgulama olmaz biliyordum, alıp verdiğim her nefes yaşamı sorguluyormuş

Seni madalyonun ters yüzü gibi anlatmışım, bu söylenmemesi gereken bir yalanı gerçek sanmakmış

Belki istediğin bir anın tadını çıkarman için ezik kalmam gerekiyordu, ya da sana rol yapmam gerekiyordu iki yüzlü olmam içinBunun için ikinci bir yüzüm var ve hep cebimde maskemi taşıyorum sanıyordum

Halbuki benim yüzüm yokmuşdediğin gibidoğruben yüzsüzmüşüm

Seninle yaşadıklarımı hatırlarken gözümün önüne kareler gelmiyormuş,

Aksine esneyip yeni bir dairenin oluşmasına yardımcı olan sensizliğin şekilsizlik öğretisi varmış

Anladım ki o daire, dönüp kendince, dışarıdan gelip daireyi paralel kesmek isteyen azgın aşk ışınları, aslında birlikte hep hüzne komşu açıymış,

Soruda verilen değere göre varış noktam sensizliğin yarıçapına eşitmiş

Ama ben hala daireler çizmişim&

Ve anladım ki dostlar ;

Aşk ; İki Sevgilinin Birbirine Bakması Değil Aynı Yöne Bakmasıymış

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com