Aldatmak Mıdır Aşk |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aldatmak Mıdır AşkAldatmak,aldatılmak mıdır ki aşk?Sabahlamak mıdır karanlık yalnız gecelerde?Yoksa deli gibi hasret çekmek midir o uzaktayken?Kim diyebilir acı çekmeden sevdiğini? Aşk;acıyı hüzünle yoğurup mutluluk ve gözyaşlarıyla özlem çekerek yaşamaktır Aşk yeri geldiğinde arakaya bakmadan çekip gitmektir Kimi zaman da sıcacık kolların arasından yeni doğan güne uyanmaktır Aşk;üşümektir bomboş odanda o yokken… Deli gibi sevip, her şeyi gözünü kırpmadan sadece onu istemektir İki kişi arasındadır aşk;üçüncü kişi geldiğinde yok olmaktır Kabullenmektir onsuzluğu; çekilmektir kabuğuna ve yaşarken ölmektir![]() "sevgi" sözcüğü çok basittir,kendini yükseklerde görene! Hayat sevgiyi onlara sadece boş bir iş yada eğlence olarak tanımıştır çünkü Sevginin ne demek olduğunu bilmeden adını kötüye kullanırlar ![]() Sevmek onun yokluğunu bile sevmektir O yanında yokken deli gibi özleyip sadece onu beklemektir Sevgi emek ister;yürek ister ve gerçeklik ister Dürüstlük ister sevgi! Onun yolunu beklemek,saygı duymaktır sevgi![]() Ben sevginin daha fazla şeyler de olabileceğini biliyorum ve benim sabahlara kadar kıvranarak beklediğim bir 'SEVGİ'm vardı ![]() Umarım sizinde onsuzken deliye döndüğünüz bir 'SEVGİ'niz olur ![]() ![]() ![]() |
|
|
|