![]() |
O Kiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() O KizAylardan sonbahar, Sonbaharda bizim buralarda kar baslar ![]() ![]() ![]() Kazak, Ceket, Mantolari giyeriz ![]() Yine öyle soguk bir günde otobüsde Yanima bir kiz oturdu ![]() Onyedi, onsekiz yaslarinda anca vardi ![]() Ilk önceleri pek aldirmadim ona ![]() Aklim bugunkü yazacagim sinavimdaydi ![]() Ama sonradan o kizin bakislarini resmen üzerimde hissetmeye basladim ve aklimdan bir türlü cikaramadim onu ![]() Aksam oldu ![]() eve geldim, yorgundum, uzandim ![]() ![]() ![]() Düsünmem gereken seyler varken, Hep aklima o kiz geliyordu ![]() Sabak yine ayaz bir hava vardi ![]() evden ciktigimda etraf zifiri karanlikdi ![]() Hizli bir sekilde 6 ![]() Oldugum yerde durakaldim ![]() elim ayagim buz kesildi sanki ![]() Herkez yanimdan yürüyüp gidiyordu, Kosuyordu otobüsü kacirmamak icin ![]() ![]() ![]() Ben ise oldugum yerden ne bir adim ileriye, Nede geriye ilerleyebildim ![]() ![]() ![]() Yerimde yapisip kaldim ve kimsede Beni umursamiyordu ?! O kizin bana o ela gözleriyle nefret dolu bakislari beni buz kesmisti adeta !!! Korkuyordum, ama elimden gelen birsey yokdu ![]() Otobüsüde kacirmisdim bu donukluk sayesinde ![]() Direk geriye evin yoluna koyuldum ve ogün hasta raparo alip evde kalmayi tercih ettim ![]() ![]() ![]() Öglene dogru koltukda TV izlerken uyuya kalmisim ![]() O kiz aklimdan birtürlü cikmiyordu ![]() Rüyalarimi dahi o süslüyordu artik ![]() Rüyamda bana elini uzatiyor, benden yardim istiyordu ![]() Perisan, sefil bir haldeydi ! Ben ona yaklastikca o benden uzaklasiyordu ![]() Aniden zil sesi ile uyandim, ve rüyam bölündü ![]() Gelen postaciydi ![]() ![]() ![]() Ertesi sabah yine erkenden 99 Nolu Otobüsüme vakitlice yetistim ![]() Yine o kiz oturdu yanima, ama bu defa degisikdi ![]() Bu defa bana gülümsüyordu ![]() Dayanamayip onunla konusacaktim artik ![]() Malesef o duragina gelmisti ve indi ama o tatli tebessümü hala daha yüzünde duruyordu ![]() ![]() ![]() Aksam eve geldigimde haberlerde 99 Nolu otobüsün dün sabah 6 ![]() ![]() Bu benim dün binmem gereken otobüsdü ?! Ama isin garip tarafida, ölenlerin teker teker resimlerini gösterdiler ve o kiz evet o kizda vardi aralarinda ![]() ![]() ![]() Inanilmaz ama gercek ![]() ![]() ![]() Bugun sabah otobüsde karsilastigim bana gülümseyen o ela gözlü kiz dün ölmüstü ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|