Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anneye, hediye

Bir Anneye Hediye

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Anneye Hediye

Hayat basima papatyalarla islenmis bir tac takti
Papatyalarin her birinde sevgi var,emek var,sefkat ve süt kokusu var
Anne,bu tacin adiPapatyalarla süslü,gülücüklerle birbirine tutunmus,kollayan,koruyan en kiymetli hazine,Anne
Ben ilk dogduguma kimbilir benim icin neler hayal ettin?Önce pembe elbisemi giydirecektin,yoksa kirmizimi?Kimbilir beni kimler görmeye geldiginde önce masallah demelerini isteyecektin?Acaba verdigin sütle doyacakmiydim,yoksa istemedende olsa aglatacakmiydin beni?MutluydunArtik üc kisi olmustuk su koca dünyadaBenimle birlikte aile kavramini tamamlamis oldun,nese getirdim dünyanaGündüzlerin benimdi de,gecelerindende rüyalarini caldimNeydi artik senin icin en önemlisi?Anne olmustun artikEn kiymetli,en yüce sifatDahada olgundun artikBasina kötü birsey geldiginde sadece kendini degil,yavrunuda düsüncektin bundan sonraHayattayim ben anneHava,su,kaderin cizgisi,gözlerinin feriydimZamani hic durduramadikBir yandan hadi büyü be artik yavrum derken,yüreginin diger yarisi hep cocuk kalayim istemedi?Kelimeleri hep yarim söylesem,her anne dedigimde dünyalar senin olsa,hep böyle masum kalsa,hayat onu incitmese,demedinmi?
Cocuklugum sadece o rengi atmis fotograflarda kaldi artikBakip bakip,aman ne tatliymis,dedigin her her hareketimi o kücük karelere sigdirmaya calistigin fotograflarda kaldi cocuklugumBüyüdüm ben Anne
Annem iyiki varsinZaman zaman dünyanin en kötüsü bile ilan etsem seni,senden nefret ediyorum diye bagirip seni yaralasam da bazen,iyiki benim annemsinArkadasim,sirdasim,övünc kaynagim,akil hocamBazen ne kadarda hosuna gidiyor degilmi,senin yapma dedigin bir seyi yaptigim ardindanda pisman olup,sen hakli ciktiginda sana mahcup mahcup baktigimdaDediklerin hep dogru cikiyor anneEvet,sen her seyin en iyisini bilirsin
Hani hep diyorum ya sana,cocugum oldugunda bunlarin hic birini yapmayacagim,istedigi yere gönderecegim diyeYalan anneBen kardesime bile karisirken,endise ederken,kendi evladimi öyle birakabilirmiyim rahatcaHepsi bir inat sadeceNereden bileyim simdi ben?Anne degilimkiDüsünemem bir elma nasil paylastirilir dörde beseAnne olunca bende anlarim herhaldeBugün senin günün hayatimin anlami,yasam kaynagim,gün isigim
Bugün tüm kanatsiz meleklerin günüIyiki sen varsin,iyiki Alinin Ayseninde anneleri varEllerimi tutardin minicikken yaIste simdi o eller sana,seni anlatiyorSevgiyi,hayati anlatiyor bu satirlari yazarkenSana tesekkür ediyorBaskasi birsey yerken ben hic imrenerek bakmadim,en güzel oyuncaklarin hepsi bende de vardiYemeklerimi hic soguk yemedim,hastalaninca hep iyilesecegimi bildimYoruldugumu farkettigimde hic korkmadim,sirtimi sana yasladim,nefes aldim,dinlendim
SENI SEVIYORUM ANNEBana tüm kattiklarin,ögrettiklerin,kazandirdiklarin icinYasattiklarin ve yasatacaklarin icin sonsuz tesekkürlerAnne dedimya ben sana,en degerli hazine olsun,o da basimin üstüne tac olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com