Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fakir, küçük, kız

Küçük Fakir Kız

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küçük Fakir Kız

Bir gün, çelimsiz, küçük bir kiz çocugu sokagin kösesine oturmus yiyecek, para,
ya da alabilecegi herhangi bir sey için dileniyordu Üzerinde yirtik, pirtik giysiler vardi; yüzü gözü kir içinde, perisan bir hali vardi

Kiz dilenirken, sokaktan genç, canli ve iyi görünümlü bir adam geçti Kizi farketmisti
ama belli etmemek için dönüp ikinci kez bakmadi Büyük ve lüks evine, mutlu ve rahat ailesinin yanina geldiginde, çok güzel hazirlanmis aksam
sofrasi onu bekliyordu Fakat az sonra düsünceleri tekrar o fakir kiza takiliverdi Duygulari birseylere itiraz ediyordu

Sonra kolay yolu tercih etti ve itirazlarini Allah a yöneltti Böyle durumlarin var olmasina izin verdigi için& Böyle birseyin olmasina nasil
müsaade ediyorsun? Neden o küçük kiza yardim için birseyler yapmiyorsun Allah im? diye yakindi içinden

Sonra ruhunun derinliklerinden gelen bir cevap isitti, Yaptim Seni yarattim!

Brian Cavanaugh, The Sowers Seeds

Çeviri ve Uyarlama: Cemal Karabel

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com