![]() |
Gururluysan Aşkı Unut |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gururluysan Aşkı UnutSen hiç gururun için sana mutluluk veren Hayat veren ve sana yaşamında hiç keşke dedirtmiyecek Sevgiyi,özlemi,hasreti,tutkuyu yaşamanın ne denli güzel olduğunu Mutluluğun hiçte erişilmez olmadığını Mutluluğun sana kalbin kadar yakın olduğunu hisettiren Özlemin baldanda tatlı olduğunu ve bu tadın anlık değilde Eğer istersen bir ömür boyu söreceğini Hasretin seni kor gibi yaktığında bile o yangının acı yerine sana haz verdiğini O ![]() Sanki ilk defa görüyormuş gibi Her bakışta her dokunuşta her öpüşte sanki ilkmiş gibi Hiç bıkmadan usanmadam her defasında dahada çok içten sıcak Vazgeçilmez insanda doyumsuzluk hisini uyandıran Ve Bir sevgi tanımı sınırı olmıyan seni bile aşan Sana sormadan kendi kendine gelişen derinliği okyanusları Bile aşan o ben yarattım ben bitiririm bile dediğinde Bitmeyen ve karşında durup ben çok özelim beni yaşamalısın Bana ihtiyacın var ben olmadan sende olmasın ![]() ![]() Özlemin tatlılığı,hasretin yangını,tutkunun duyumsuzluğu benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|