![]() |
Seni Sevmeyi Özledim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Sevmeyi ÖzledimSeni özledim ![]() ![]() Seni özlüyorum işte& Her kavgamızın sonunda çektiğim sancıları, seni kaybetmek korkusunun yüreğimi bir bıçak gibi kestiği anları bile ![]() Seni özlüyorum, kabul ettim artık bunu ![]() ![]() ![]() Meleklerin kanatlarında geliyorsun sen bana her gün, martıların gözlerinde& Bir papatya demetinin üstündeki uğur böceği oluyorsun, ayın şavkında, umudun mavisinde ki en çok bu renge tutkunum bilirsin sen varsın ![]() ![]() ![]() Her gün içimi ısıtan asıl sensin, sıcacık ışıklarınla tüm ruhumu saran, her yeni güne gözümü açar açmaz içime doluştuğun bir günaydınsın ![]() Seni özlemek dayanılmaz bir hale geldiğinde bile isyan etmiyorum ![]() ![]() Seni özlüyorum çünkü seni seviyorum hem de çok& Doğrularını yanlışlarını sorgulamadan, bir çocuk yüreği gibi masumca yaşıyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() İşte en çok bunu özlüyorum Seni sevmeyi özlüyorum Sevdikçe daha çok özlüyorum Özledikçe daha çok seviyorum Seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|