![]() |
Teşekkürler Sevgilim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Teşekkürler SevgilimBeni deli bir sevdaya sürükledin ![]() Uzun zamandır hasret kaldığım duygular denizinde yüzüyorum şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler sevgilim ![]() ![]() ![]() Dünyada herkesin bir eşi, bir ruh eşi var biliyorum ![]() ![]() Kimisi şanslıdır, bulur ve mutlu yaşar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama varsın, iyi ki varsın ![]() Teşekkürler sevgilim ![]() Hayatımda ilk kez birine güvenmenin ne demek olduğunu anlıyorum ![]() ![]() İhanetlerin, yalanların yer almadığı bir sevda bizimkisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoyratça harcarlardı duygularımı ![]() ![]() ![]() ![]() Her sevda derin bir yara açar, yürekte, bir başka darbeye dayanacak gücü kalmazdı , ![]() ![]() Teşekkürler sevgilim ![]() Aşkımızı güzelleştirmek için çabalıyorsun, bu bana onur veriyor ![]() ![]() Bunun en iyi kanıtısın sen ![]() ![]() ![]() ![]() Bil ki ben de öyleyim ![]() ![]() Çünkü sana kavuşma anına daha da yaklaşıyor ![]() ![]() ![]() Teşekkürler sevgilim ![]() Zamanı birlikte ve en iyi şekilde tüketmeliyiz ![]() ![]() Bu kez zaman bizim lehimize işliyor ![]() ![]() ![]() Öyleyse şükredelim mi tanrıya sevgilim?Ve asıl bizi buluşturacağı için ona teşekkür edelim mi?Sarılalım mı birbirimize hiç ayrılmamak üzere ? Ve dua edelim mi ruh eşlerini bulsunlar diye?Hadi öyleyse ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|