Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevgilim, teşekkürler

Teşekkürler Sevgilim

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Teşekkürler Sevgilim

Beni deli bir sevdaya sürükledin
Uzun zamandır hasret kaldığım duygular denizinde yüzüyorum şimdiGeçmişin karanlığından, adı batasıca acılardan, hiçlik duygusundan ve yalnızlığın hüznünden kurtardınDünyayı yeniden yaşanır kıldın, hayatıma yeni heyecanlar, yeni umutlar ekledinHayal etmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu öğrettin

Teşekkürler sevgilim
Dünyada herkesin bir eşi, bir ruh eşi var biliyorumKimisi hiç bulamadan göçüp gider hayattan
Kimisi şanslıdır, bulur ve mutlu yaşarBen de o şanslılardanım işteÇünkü buldum seniÇıkmasaydın karşıma, hayat boyu sürecek bir arayışın içinde olacaktımHer karşıma çıkana İşte bu o diye sarılıp yanılacaktımMutsuzluk mutsuzluğu kovalayacak, umutsuzluk hayatımın her yanını saracak ve ben senin yokluğuna alışacaktım
Ama varsın, iyi ki varsın

Teşekkürler sevgilim
Hayatımda ilk kez birine güvenmenin ne demek olduğunu anlıyorumİlk kez hiçbir kaygı duymadan yaşıyorum aşkı
İhanetlerin, yalanların yer almadığı bir sevda bizimkisiOysa karşımdakilere her an bir şey yapacakmış gibi bakardım daha önce
Hoyratça harcarlardı duygularımıGüzele dair ne varsa yok ederlerdiÇaresiz, güvenmeden yaşamayı öğrendimYüreğimi korumak için öğrenmek zorundaydım
Her sevda derin bir yara açar, yürekte, bir başka darbeye dayanacak gücü kalmazdı ,Sevdan, insan sevgisini yeniden aşıladı içime

Teşekkürler sevgilim
Aşkımızı güzelleştirmek için çabalıyorsun, bu bana onur veriyorBir aşk için çaba göstermeli
Bunun en iyi kanıtısın senBeyninle, yüreğinle seviyorsun beni benim gibiBenliğini adadın aşkımıza Bendeki gibi
Bil ki ben de öyleyimBiliyor musun sensiz geçen anları da seviyorum
Çünkü sana kavuşma anına daha da yaklaşıyorHer geçen dakika, benim heyecanımı daha da arttırıyorSadece bu heyecan için bile binlerce kez teşekkür etmeliyim sana

Teşekkürler sevgilim
Zamanı birlikte ve en iyi şekilde tüketmeliyiz
Bu kez zaman bizim lehimize işliyorHer anımız unutulmayacak tatlar bırakmalıBirlikteyken huzurun, sonsuz mutluluğun ne demek olduğunu anlamalıyız,
Öyleyse şükredelim mi tanrıya sevgilim?Ve asıl bizi buluşturacağı için ona teşekkür edelim mi?Sarılalım mı birbirimize hiç ayrılmamak üzere ?
Ve dua edelim mi ruh eşlerini bulsunlar diye?Hadi öyleyse

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com