![]() |
Yak Bütün Ben Nehirleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yak Bütün Ben NehirleriDemir parmakliklarin ardinda, esarete gün baglayan sararmis kelimelerdeydim ![]() ![]() gözlerimin harfsizligiyle daldim cümle deryalarina ![]() dingin bir lügat kokusu kapladi apansiz ![]() degseydi kanatli mavilerin tüllenisine, yaralanirdi tekmil kelimesiz çirpinislarim ![]() çaglardin, sendeki irmak bilerek ![]() ![]() ![]() ![]() Bense; kirpikleri kangren satir aralarina birakip gözlerini, gittim ![]() bulutlarin göz islakligiyla düstüm pesinden ![]() beni!Düslerimi sende tehir etmekten, düsüm olmustu düstügüm dis'lar ![]() soluguna ![]() olsa yar'liktan, gitmeliydim ![]() ![]() olmustum gayri ![]() ![]() ![]() Simdi sen, ''Çöllerden korkmayan Mecnun'luk varsa hala, bana Leyla yüreginde; gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biraktigim yerde, Yusuf gibi kuyulardayim ![]() ömrümün süzgeçten geçmemis, vasiyetsiz yil yiginlariyla hesaplasip gelmeliyim ![]() taslarinda bogup gelmeliyim ![]() Züleyha olmak için ![]() ![]() ![]() Biliyorum!Sen sehpalarin karanlik kiyisinda ask grevindesin ![]() Sicak iniltileri içerek dayanabiliyorsun var yok'luguma ![]() yaslanip, tetigini düsüyorsun katliam yüzlü gidislerimin ![]() Gözlerin yagmur kardesligini ilan etmis ![]() sende farkli degilim ![]() ![]() çarmiha gerilisine dökülüyorum ![]() kulesi çalinan zamanlardayim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Döküldüm benden takvim yapraklariyla, gelemem! ![]() ![]() Konussana!Tsunami yikintilarinin iç götürmezligiyle neresine yürüyeceksin içimin?Yürünecek yol mu biraktim içimde sanki?Soru isaretlerinin çengelleriyle astim, ruhumu sömüren kukla sorulari ![]() Aciyinca kanayan katilligimi, cesedime gizledim ![]() çekilir mi cinayetlerim simdi?Hangi tabut üstlenir rezilligimi tasimayi?Ölmekten baska olmak yok bu diyarlarda ![]() ![]() ![]() Üstüme düsen gökyüzünün baygin gökkusagindan, cellat kirmizisi hayatlar begeniyorum ![]() yanmisligim, yanik kokularini dolduruyor iç cebime ![]() Ülkesi'nin umatlarina irak düsen çocuklarina benziyor sana irak'ligim ![]() Bagdat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giyotinden geçmis uykularimin üzerini ölümle ört ![]() ezgilerin ezik notlari isliklansin dudaginda ![]() insirahin cansizliginda dagit can parçalarimi ![]() Sevgili!Gelsem sana, kendimde getiremem bana dargin kalbimi ![]() ![]() ![]() ![]() Yak bütün ben nehirleri, savur küllerini sana ![]() küllerimden de dogarsin, yeniden ![]() SEVDIGIM! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|