Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlattım, gözlerini, martılara

Gözlerini Martılara Anlattım

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gözlerini martılara anlattımGülüşlerini ise bahardaki güllereSevginle ömrüme ömürler kattımAcılarımda çıbanlaşan yaralarımı kanattımVe sevdana delicesine kanatlandımBak hadi ceplerime göreceksin ki ceplerimde mutluluklarım var sana verilmek için Ve avuçlarımı aç, sana gökteki en güzel yıldızları var senin gözlerinde yeniden parlaması içinHayat eğer senin gözlerindeki mutluluklar ise ben sana söz veriyorum ; Yaşayacağım
Katmerleşmiş acılarım olsak da ellerindeki sıcaklıkla üşüyen yüreğimi ısıtacağımGözlerim bir an sensiz karanlıklarda ürperirse dışarıya senin gözlerinle bakacağımSen ağlama diye ben senin yerine yağmurlara karışıp ağlayacağım
Denizlerdeki mavilerin güzelliğini ve baharlardaki güllerin nazeninliğini sevgileriyle bana gösteren Canımcım ;
Senin dizlerinde yaşlanmayı ve senin gözlerinde yarınları umut ediyorumSen benim hayatımsınSuyum ekmeğim ve yasam kaynağımsınAcılarıma umutlarını nazar boncuğu biliyorumBen sevdanla yarınlarıma gülüyorumFırtınalara bugün eğmeden ve acılara yenilmeden seninle mutluluklara koşuyorumAyaklarım sana koşarken ateşlerden geçse sence yanar mı ? Ya da sana gelirken yollarıma patlamaya hazır pimi çekilmiş mayınlar döşeseler vazgeçebilir miyim sence? Çıplak ayaklarımla gülen gözlerini görmek için közlere basıp geçsem acır mı ayaklarım sence ? Hayır hayır biliyorum ki sana koşuyorsam umurumda değil hiçbir şey Senin gözlerin varsa umutlarımda hiçbir şey beni yıldıramaz

Ben gözlerini Cennetteki Meleklere anlattımNeden diye sorarsan ; beni hayatın son deminde yüzümü güldürdün ve bir nefesinle canımda sonsuz ömürdünVe tek bir gülüşünle çöllerimde açan bir sevgi gülüydünSeni ben yüreğime anlattımO gülen kahverengi gözlerini baharlara anlattımBen söz verdim kendime ; seninle yaşıyorum ve sevdanla gülüyorum ve gözlerinde nefes alıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com