![]() |
Ben Gece Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Gece Ben"Başladığın yerde biter tüm yolculuklar" ![]() ![]() ![]() Güne başladığım yerdeyim yine bende ![]() ![]() ![]() Geceden çıkmıştım yola ![]() ![]() ![]() yürek çatlatan yalnızlık durağında ![]() ![]() ![]() Yolum uzundu ![]() ![]() ![]() Gece kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüküm ağırdı ![]() ![]() ![]() Yürek sandığında yıllar yılı toplaştırılmış bir dolu duygu yığınından elime ilk geçenleri atmıştım gündelik bavuluma ![]() ![]() ![]() ![]() Ve yorgundum ![]() ![]() Geceler ve geceler ertesinden gelmiştim bu yalnızlık durağına ![]() ![]() ![]() Mevsimsizliğin bir nefeslik durağında içtiğim acı bir kahveye katık ettiğim üç beş kelime takılırken boğazıma,bir yudum duman çektim içime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun yolun ilk molasıydı bu durak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerden ırak ,düşlere yakın bir durak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geceydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağır aksak adımlarla uzaklaşırken yalnızlık durağından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koşar adım arşınlanmış saat başı duraklarda yolcu güne kavuşmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir dolu eylemi gün ışığının şahitliğinde gerçekleştirerek toparlanmış ilk fırsatta ![]() ![]() ![]() ![]() Ne vakit gelip çatmıştı geceye davetkar gün batımı? Ne çabuk adımlamıştı saatlik durakları, bir solukta! Geri dönüş vakti gelip çatmıştı çoktan& ![]() Geceye ayarlı canlı bir bomba ürkekliğinde korkak adımlarla geri dönüş yoluna koyulmuştu yine yolcu &Ve geceye yetişmek için yalnızlık durağına koşuyordu , güne dair ardında bıraktıklarına dönüp bakmadan& Ve işte son durak! Kör karanlıkta ,aydınlık bir bakış gibi duran yalnızlık!Yalnızlıkla açılan iç pencerelerinde seyirlik cümbüşü başlıyor düşlerin& ![]() Başladığı yerde bitti güne uğurlanmış yolcunun ,son yolculuğu&Geceye varmak için güne yolculukla başlıyor ,geceye kavuşma telaşı & Yine ve yeniden Gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|