Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gece

Ben Gece Ben

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Gece Ben

"Başladığın yerde biter tüm yolculuklar"
Güne başladığım yerdeyim yine bende
Geceden çıkmıştım yolaüç beş kelime azığımdı ıssızlığından
yürek çatlatan yalnızlık durağında
Yolum uzundu
Gece kadar ıssız ve karanlık
Yüküm ağırdı
Yürek sandığında yıllar yılı toplaştırılmış bir dolu duygu yığınından
elime ilk geçenleri atmıştım gündelik bavuluma
Ve yorgundum
Geceler ve geceler ertesinden gelmiştim bu yalnızlık durağına
Mevsimsizliğin bir nefeslik durağında içtiğim acı bir kahveye katık ettiğim üç beş kelime takılırken boğazıma,bir yudum duman çektim içimegecenin sisine inat
Uzun yolun ilk molasıydı bu durakYalnızların üzerinden geçerken yalın izlerini unuttukları bir duraktı
Gözlerden ırak ,düşlere yakın bir durakAdı yalnızlıkYolcusu yalnız olan
GeceydiAzığım boğazımda heceydiVe yola düşmek geceden geçmek gibi eceldiEceldendi
Ağır aksak adımlarla uzaklaşırken yalnızlık durağındanBir daha ne vakit kavuşulur ki ! kuşkusu diken gibi battıysa da us´aYolcu yolunda gerektiGece kendinden geçmeden geçmeliydi bu iç kemiren kuşkulardan

Koşar adım arşınlanmış saat başı duraklarda yolcu güne kavuşmuşyaşamışyaşlanmış hatta
Bir dolu eylemi gün ışığının şahitliğinde gerçekleştirerek toparlanmış ilk fırsatta
Ne vakit gelip çatmıştı geceye davetkar gün batımı?
Ne çabuk adımlamıştı saatlik durakları, bir solukta!
Geri dönüş vakti gelip çatmıştı çoktan&Yine yol&Yine yolculuk&
Geceye ayarlı canlı bir bomba ürkekliğinde korkak adımlarla geri dönüş yoluna koyulmuştu yine yolcu &Ve geceye yetişmek için yalnızlık durağına koşuyordu , güne dair ardında bıraktıklarına dönüp bakmadan&
Ve işte son durak!
Kör karanlıkta ,aydınlık bir bakış gibi duran yalnızlık!Yalnızlıkla açılan iç pencerelerinde seyirlik cümbüşü başlıyor düşlerin&Ve gecenin&
Başladığı yerde bitti güne uğurlanmış yolcunun ,son yolculuğu&Geceye varmak için güne yolculukla başlıyor ,geceye kavuşma telaşı &
Yine ve yeniden
GeceBen
BenGece

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com