![]() |
Sitem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() SitemYollar istediğim hiçbir yere ulaşmıyor artık& Yabancıyım gittiğim her kente ![]() ![]() Kara bulutlarla örtülü bir gecede ![]() ![]() Evimdeyim oysa ![]() ![]() Uzun zaman sonra ![]() ![]() Evinde bir yabancı& Evim yaşananları inkarda bir yalancı& Çekilip evimin en kuytu odasına ![]() ![]() Küçük pilli radyomun çeken tek kanalında ![]() ![]() Gülümse diyor Sezen yıllar öncesinden ![]() ![]() Gülümsemeli elbet ![]() ![]() Gülümsemeli ama& ![]() Kendi fırtınamda sürüklendiğim ![]() ![]() Kendi yağmurumda ıslandığım ![]() ![]() Kendi çıkmazımda kaybolduğum bir gecede ![]() ![]() Nasıl gülümsemeli? Nasıl gülümsemeli bir nefes kadar tutunuyorken hayata? Belki de alınan nefesin öte yanına geçmek zamanı zaman ![]() ![]() Hiç gelmemiş gibi gitmek ![]() ![]() Kim hisseder ki o gidişi? Bir bütün yoksa ne eksilir? Ya da ne olur kalan geriye? Kalansız bir çıkarma işleminde eksilen olmak& Eski şarkılar dökülüyor tek tek ![]() ![]() Öyle uzak ki yerin uzakları aşıyor Bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor sözleri ses buluyor bu kez Hümeyradan ![]() ![]() Şu an adını hatırlayamadığım,okuduğum bir kitapta söylenmemiş söz kalmış mıdır dünyada? diyordu& Sahi kalmış mıdır acaba? Söylenmemiş bir söz& Yaşanmamış tek olay& Duygularda,kelimelerde bu kadar örtüşen& Kimin hayatının tekrarını yaşamak ki bana düşen? Devam ediyorken Hümeyra & Kayboluyorum şarkıda ![]() ![]() Bir kördüğüm ki içim,çözdükçe dolanıyor Yağmur yağıyor geceye& Ağaçlar ıslak ![]() ![]() Kimsesiz caddeler ıslak ![]() ![]() Ben ıslak& Geçmişinizi bırakın,geçmişte kalsın diyor radyodan Lale& Ya geçmişi bırakmış fakat yarına umut taşımayan bir gecede tutuklu kalmışsan Lale& O zaman ne yapmalı? Nerde durmalı? Kime sitem etmeli? Söylenmiş hangi sözü söylenmemiş& Hangi olmamışı olur kılar& Ve hangi yaşanmışlığı siler ki sitem? Kim bilir belki de haklısın Lale ![]() ![]() Geçmişi geçmişte bırakmalı& Belki de uyuyup sadece& Erciyese uyanmalı& |
![]() |
![]() |
|