Kaleme Aldım Düşlerimi Sakın Uyanma |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaleme Aldım Düşlerimi Sakın Uyanma![]() Hasrete bağdaş kurmuş oturuyorken, doyumsuz gecelerin uykusuzluğunda açtım gözlerimi ![]() İçimdeki sokakların adı sensin ![]() ![]() Kayboluşum da senden sorulacaktır sevdiğim, bilesin Beyaz tül perdelerin, bir film karesinden hayallerime açılan penceresinden gördüklerim yaşatıyor göz ucuyla devraldığım yaşamımı ![]() ![]() Damla damla dökülen şehrin gözleri, karanlık yollarda saçak altına sığınmış ufak bir ürperişi ellerime terk ediyor![]() ![]() Elini uzatacaksın ![]() ![]() ve sonrasında masaya dökülenler arasından, toparlayacaksın puzzle ın parçalarını teker teker![]() ![]() Bu masum hikayenin yazılmamış cümlelerinin altına, boş bir kağıda, ilk defa kendi el yazınla bir şeyler karalayıp okunması için bırakacaksın![]() ![]() Sigaramın halkalarından geçecek dileklerin, yanağıma bıraktığı tebessümden akıyorum bir ömre ![]() ![]() Ortak merdivenlerin ortak kapılarından geçeceğimiz o günün, ayıkladığım onca düşüncenin ulaşacağı öze kapanıyor gözlerim![]() ![]() Battaniyenin bedenini saran sıcaklığında kaleme aldım düşlerimi, sakın uyanma ![]() ![]() |
|
|
|