![]() |
Merhaba |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() MerhabaBeni tanımıyorsun, en çok da bu yanını seviyorum sana yazarken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dar geçitlerden, karanlıklardan geldim buralara ![]() ![]() Eskisinden daha güçlüyüm, en zor yollardan geçtim gibi ![]() Geriye kalan yolda daha zorlu anlarım da olacaktır elbet ![]() Ancak öylesine hazırım ki, öylesine ayakta kaldım ki, daha ne olsa aşarım, aşacağım ![]() Aklım hep geriye dönerdi, anılara, yaşanmışlara, yaşanmamışlara ![]() Bir balığın habersizce ecele takıldığı gibi, takılırdı mazim yüreğime, dünüme, yarınıma ![]() Yine takılmıyor değil zaman zaman ![]() ![]() Ama artık boğulası hıçkırıklar, pişmanlıklar yok ![]() ![]() ![]() ![]() Büyümek nasıl bir şeydir diye meraklarım vardı ![]() Galiba görüyorum ve hissediyorum artık bunu ![]() ![]() Hadi artık yaş kaç oldu, büyüt kendini ![]() Rakamlarda değildi hüner, yaşanmışlıklarla geliyordu olgunluk, tabi hüner buysa ![]() Ve hala sanırım- büyüdüm'lü yaşlar içindeyim ![]() Çok tatlı ama! Çok umarsız her şey ![]() ![]() Düşünmemek her şeyi, dilediğince, gönlünden geçtiğince, an'ı yaşamak; yarını yokmuşcasına ![]() ![]() İşte bunu kavramak ![]() Yarın yokmuş gibi yaparsa insan, bugün daha başka yaşanıyordu yaşam ![]() Daha, çok daha başka ![]() ![]() Gelen yarınlara, gelecek günlere de bir şeyler götürmeliydi insan ![]() Bu düne kadar ki düşüncem ![]() ![]() Hani herkes gibi ![]() ![]() Bana göre değildi bunlar ![]() Bunları yaparken, gününü göremiyordu insan ![]() Bugünümden tat almadıysam yarınlarda ne işime yarayacaktı elimdekiler? Evet yarınlara bir şeyler götürmek zorunlu diyorsanız, ben sevgi biriktireceğim ![]() Eskisi kadar harcanmış değil ![]() Seçilmiş yerini bulmuş sevgiler ![]() ![]() Aşkı bulmakla, aşkın olmadığına inandığım köprülerden indim artık ![]() Aşk vardı hatta aşklar vardı ![]() ![]() ![]() Ne olduğunu anlamadan içine düşmeliydi aşkın, senin olmayacağını bildiğindi aşk ![]() Bir ömre hapsedilecek alışkanlıklar, aynı sabahlarda uyanmalar, kavgalar gürültüler değildi aşk ![]() Acı çekmeyi sevenler, seçimlerini bu yönde kullananlara -bize- göreydi aşk ![]() Acıtacaktın yüreğini, ah deliler gibi sevip, geceleri uzatıp ardından sabahlara kanat açmalıydı bitmiş aşklar, kuşlarca özgür ![]() Çok sürmeden, arada kanatılacak yaralardı aşk ![]() Ömürde kalan sevgiyse ne ala, aşkı sığdıran varsa bir ömre, güler geçerim şimdilerde ![]() Ansızın, sorgusuz, baş döndüren, bitecek sabahlardaydı aşk ![]() Yüreğinde kelebekler uçmayacağı an`a kadar, zincirlemek haksızlıktı ![]() Güzel bir iz olarak kalsındı aşk ![]() ![]() Düne ihanet değil bu değişimim, yarına armağan kendimden; kendimi ![]() Yarınıma yorgun, yenik, pişman bir ben götürmektense, aşkları rafa koymayı öğrenip, acılardan sıyırdım yüreğimi ![]() İşte şimdi bulduğumdu aşk ![]() Sen! Dost; bu yazımı okurken seni benimle paylaştığın için teşekkürler ![]() Aşka inanan ama bir ömür sürsün diye çırpınanlardansan, bırak yüreğindeki kuşu hemen, sal uzaklara ![]() İnan durma ![]() Sende benim gibi büyümediysen, unutma sözlerimi ![]() ![]() Hele bir de içinde kalmış bir sevgili varsa, hani doyamadığın, değilse çok uzaklarda, ona sarılmak en muhteşem andır ![]() Artık yaşam şimdidir ![]() Günü uzatmak, yarından uzak kalmakla başlar ve dünü anmamakla ![]() Balıklar bile öğrendi, oltalardan uzak artık bir çoğu ![]() Büyüyenler yüzmeye devam ediyor ve oltalara takılanları seyrediyor, bizler gibi ![]() Yemlere av olmaktan kurtulup, kendi kendine doymayı öğrenmekle başladı her şey ![]() ![]() ![]() ![]() Mutlu ol ve sevdiğince sevil! |
![]() |
![]() |
|