Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bak, iyi, yüreğime

Yüreğime İyi Bak

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yüreğime İyi Bak

söz vermiştim kendime sana dair bişeyler yazmayacağıma seni kendime yasaklamıştım
seni aramak seninle olmak yasaktı zaten peki neden hayalini kurmak,seni düşünmek yasak olsun hayır yasaklamıyorum içimde yaşatacağım seni sen alkıma gelince bütün zaman duruyortelefonun çalmamasını izlemek, senin gelmeyişini görmekartık acı vermiyor bu bedene başka birinin elini tuttuğunubilmek bile bazen kızdırmıyor sadece seni sevmeye devam ediyorum nefes alabiliyorum işte şimdilik unutmaya çalıştığım anıların gölgesinde yine seni arıyorum sana artık ne ahım var ne duam yüreğime iyi bak demiştim ayrılırken
artık yüreğime ben bakacağım iyi veya kötü

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com