![]() |
Neden Anne Neden Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neden Anne Neden BenNeden Anne, Neden Ben? Dün bir Partiye gittim Annem, bana ögütlediklerin aklimdaydi ![]() Icki icme Yavrum demistin, yalnizca soda ictim Anne ![]() Dedigini yaptigim icin, icim gururla doluydu ![]() Diyerlerine benzemedim ve ickili araba kullanmadim ![]() Ben dogru olani yaptim Anne, tipki senin dedigin gibi ![]() ![]() ![]() Simdi parti sona eriyor Anne ve herkes ickili araba kullanmaya basladi anne ![]() ![]() ![]() Tam yola cikacaktim diger araba beni görmedi anne, bana bir esyamisim gibi carpti ![]() ![]() ![]() Kaldirimda uzanmis yatarken yarali, polisin: Bu cocuk sarhos dedigini duydum anne ![]() Bana carpan sarhossa, onun hatasini benmi ödeyecegim Anne? Burada ölüyorum Anne, hayatim bir balon gibi sönecekmi? Etraf kan dolu anne, benim kanimla ![]() ![]() ![]() Hissediyorum, birazdan ölecegim ![]() ![]() ![]() Sana son birsey söylemek istiyorum Anne: Yemin ederim ben icmedim ![]() ![]() ![]() ![]() Galiba bana carpanla ayni partideydik ![]() Tek fark o sadece sarhos, bense ölüyorum Anne ![]() Insanlar neden icer Anne ![]() ![]() ![]() Simdi keskin bir aci duyuyorum, tipki bicak gibi ![]() Bana carpan cocuk yürüyor, görüyorum ![]() Kardesime söyle aglamasin anne, babama söyle cesur olsun ![]() Mezarimin basina Babasinin KIZI diye yazmayi unutmasin ![]() Birileri ona ickili araba kullanmamasini söylemeli Anne ![]() Nefesim tükeniyor, gittikce halsizlesiyorum ![]() Ne olur, aglama arkamdan ![]() ![]() ![]() Son bir sorum var ANNE, elveda demeden önce: SUCLU BEN OLMADIGIM HALDE ÖLEN NEDEN BENIM, NEDEN BEN ANNE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|