![]() |
Bitti Sen İstediğin İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bitti Sen İstediğin İçinİstediğin oluyor en sonunda gönlümden,hatıralarımdan,tüm benliğimden siliyorum seni bundan böyle yok olacaksın hayatımdan 3'e kadar sayacapğım ve sen yok olacaksın nasıl bir anda girdiysen hayatıma aynı o hızla çıkıp gideceksin hayatımdan çıkıp gideceksin değil mi? bana verdiğin acıları, döktüğüm onca gözyaşlarımı, uykusuz gecelerin hesabını tutmadan toplayıp attım denizin en derin yerine senden kurtulabilmek için ![]() şuan; sanki seninle hiç tanışmamışım gibi, ve hiç tutkunu olmamışım gibi gözlerinin, hiçbirşey yaşanmamış gibi, anılar biriktirmemiş gibi davranmaya çalışıyorum ![]() seni unutabilmek için, resimlerimizi yakmakla başladım gözümden süzülen yaşlar ne kadar söndürse de inatla yakıyorum kül olmasını izliyorum ![]() her ne kadar acı verse de dayanmaya çalışıyorum ![]() bana seni hatırlatacak ne varsa evde toplayıp dağıtıyorum tanımadığım kişilere evet ![]() ![]() ama ben zoru başaracağım ve seni unutacağım ![]() senin ismin geçtiğinde bile üzülmemem için, kendimi toparlayabilmem için, yaralarımı sarabilmem, yeni bir hayata başlayabilmem için, en önemlisi ![]() ![]() bunu sen istediğin için, bitiriyorum seni bende ne kadar yer kapladıysan boşaltıyorum hepsini ![]() |
![]() |
![]() |
|