Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geride, kalanlar

Geride Kalanlar

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Geride Kalanlar

Kaç mevsim geçti, kaç baharŞimdi dar bir sokakta yürüyorumEllerim ceplerimde, düşümcelerim gecenin içinde kaybolmuş
Yitirilmişliklerin, haksızlıkların, kaybettiğim herşeyin hayaliyle dans ediyorum Kendi hayatımı seyrediyorum düşüncelerimde; her zaman olduğundan daha sakin, daha hüzünlü, buna rağmen daha güçlü
Her yenilginin acısı yüreğime çöreklenmişken ben yine de ne kadar güçlendiğimi hissediyorumHer kaybedişin ardından nasıl filizlendiğini tecrübelerimin
Artık biliyorum öğrenmenin sonu yokÖğrenmek içinse kitaplar, dergiler, gazeteler tüm bunlar o kadar havada kalan somut şeyler kiİnsan en güzel yaşayarak hatta yenilerek öğreniyorYeniliyor, hayat alıp yerden yere vuruyor, önce can yakıyor, bir kaç damla gözyaşı, biraz sitem, biraz özlemAma sonra doğruluyorsun yeniden ayağa kalkıp kaldığın yerden yürümeye devam ediyorsunTüm yaşadıkların,sana yapılanlar, haksızlıklar, kavgalar, düşmalıklar hepsi geride geçmişin bir parçası olarak kalıyor
Şİmdi ya geçmişin tüm yüküyle beraber yürüyeceksin yaşam yolunu, yada geçmişin yükünün hamallığına talip olmadan, bırakacaksın sırtından öyle devam edeceksin yoluna
Evet bu dar sokak beni kim bilir belki hep hayalini kurduğum o küçük sahil kasabasına taşır
Mirage-Özlem 2006

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com