![]() |
Sevgiyle Kal |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiyle KalKendimle savaşım ve duygularımla verdiğim o sayılı mücadele sanırım bu gece sona erdi ![]() ![]() Hiç böyle olmamıştım ben bilmem belkide olmuştum ![]() ![]() ![]() Gökyüzünü izledim bütün gün ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle huzur dolu ve öyle mutluydumki, içimde taşıdığım ve ağır diye nitelendirdiğim bu sonsuz sevginin aslında beni yenileyen tek duygu olduğunu farkettim her tebessümde ![]() Çünkü, gözlerimde senin derinliğin, ellerimde senin sıcaklığın ve ruhumdaki varlığınla beni sen, sadece sen yaşatıyordun ![]() Ve artık ağır gelmiyordu bu aşk bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eskiden hafif derdim bu yüce duyguya , sadece hafif ![]() ![]() ![]() Belkide gereksiz bulurdum bilmiyorum ![]() Kalpte derin, koparması zor ve sürekli işleyen korkunç bir yara olduğunu düşünürdüm aşkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama gelişimini izlediğin ve kendi ellerinle iyileştirdiğin bir yaraydı bu ![]() Şimdi,kalbimdeki yaranın acısı ![]() ![]() Bu çektiğim acı sana olan sevgimi yüceltiyor,sonsuzlaştırıyor adeta ![]() ![]() ![]() Bilmezdim duyguların en yücesini bu derde düşmeden önce ve hissetmezdim hiçbir insanı böyle yüreğimde seni sevmeden önce ![]() ![]() ![]() Bu gece odamın duvarları haykırdı bana, Aptal!Bunun adı Aşk ![]() ![]() Ve susturamadım kalbimin çığlıklarını ![]() ![]() ![]() ve uyandırdı beni tatlı rüyamdan ![]() Sen rüya idin,ben rüya idim ve yaşam koskocaman bir yüya idi yalnızca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum ben seni hiç tanımıyacağım ![]() Ama senin o büyülü sevginle yaşayacağım ![]() Kimbilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonsuz Sevgiyle Kal ![]() ![]() ![]() Sevgiyi yüreğinden hiç ama hiç eksik etme ![]() ![]() ![]() SEVGİYİ YÜREĞİNDEN EKSİK ETME |
![]() |
![]() |
|