![]() |
Med Cezir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Med CezirSende de bir ben varmı? Bir türlü üstüne kapıyı çekip çıkamadığın içinden Bilmiyorum neden ama sanki unuttuğum bir şey var içimde ![]() ![]() Acaba musluklarımı açık unuttum ![]() ![]() Bir şeyler eksik, nerde neyi bitireceğimi bilemiyorum ![]() Tekrar tekrar başa dönüp hep aynı sonları yaşıyorum ![]() ![]() Anahtarı yerleştiremiyorum hep bir şey oluyor ![]() ![]() Üstelik uymuyor da hiçbiri kapıya ![]() Beni hiç gördüm mü ağlarken ya da karanlıkta yazı yazarken ![]() Ben kendimi gördüm öyle çaresiz ve yalnızdım ki ![]() ![]() Sesleri dinliyordum, hatta sessizliği, önce korkunçtu sonra müthiş bir alışkanlık oldu ![]() Son zamanlarda nerdeyse saati bile duymaz oldum ![]() ![]() Sahi koşmuyorum da zaten koşamam ki ayaklarım ağrıyor benim ![]() ![]() Yaşlanınca hep böyle olmaz mı ? Büyüklerimizden biliyorum ![]() Aksi benim ayaklarım yaşlanmayınca ağrıyor ya oda bir garip ![]() Bu garipliklerimde olmasa hiç çekilmem hayatta ![]() Nasıl olsa zamana yenileceğim ve birgün zaman bende yenilecek, o zaman hesaplaşırız ![]() Kimseden alınacak bir hıncımda yok ![]() ![]() Peki ya ütü galiba o hala fişte ![]() Ne zaman unuttuklarım yanar, eksikliklerim kül olursa o zaman kapıyı çekip çıkacağım, zaten kapıda kalmaz ya neyse ![]() Elimde anahtar kapılar önündeyim şimdi ![]() ![]() İçeride seni bulurum umuduyla, üzerine kapıyı çekip çıkarkenki gibi çıkacağım karşına ![]() Eğer sen hala oradaysan, ki sen hiçbir yere gitmezsin hele de beni bırakıp, işte ben yine geldim der; noktalarım Nereye koyacağımı bilemediğim noktayı koyar bitiririm her şeyi Kübra ÇINAR |
![]() |
![]() |
|