![]() |
Eskiden Sana Yazardım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eskiden Sana YazardımEskiden sana yazardım ![]() ![]() Bilmezdin sen, ve hatta ben bile bilmezdim; kime yazdığımı veya yazdığımın "kim" olduğunu ![]() ![]() ![]() "Sana" yazarken eskiden, uzaklardaki "duruşun" başkalaşıverdi birden; sanki büyüdün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eskiden, sana yazardım; Sana yazmaya korkmadığım zamanlarda! ![]() ![]() Eskiden sana yazardım; Seni, sevdiğim sanıp! ![]() ![]() Eskiden sana yazardım ![]() ![]() ![]() Kayaları kazıyıp! Ne yaptın, ne yazdın, veya ne dedin bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama, karşımda duruşun değişti sanki ![]() ![]() ![]() Ve sanki, kalbime vuruşun değişti; anlamadan ![]() ![]() ![]() Ve, anlatılamadan ![]() İsterdim ki; Dokunabileyim hâlâ en ince teline saçlarının ![]() ![]() ![]() Ve sen, mızrap değmiş gibi titre yine! ![]() ![]() Eskiden, sana yazardım; seni, sevdiğim sanıp! ![]() ![]() Eskiden, sana yazardım; beni sevdiğini sanıp ![]() ![]() ![]() Eskiden sana yazardım; Sana yazmaya korkmadığım zamanlarda! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|