![]() |
Hic Sevmedim Kimseyi Senin Kadar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hic Sevmedim Kimseyi Senin Kadar"Hic sevmedim kimseyi senin kadar ![]() ![]() ![]() ![]() Yüregim yanmadi hic bu kadar ![]() ![]() ![]() Bir el bazen neleri ayakta tutabiliyor hic dü$ündünüz mü ve neleri yikabiliyor tek ba$ina? Bir eli tutmak bir insani hayata baglamakla e$ degerde olabiliyorsa eger bunun adi a$ktir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hic sevmedim seni sevdigim kadar dersin birine ve sonra onun arkasina dönüp gitmesini izlemek ne zordur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cok yalnizim, seninle bir yarim ![]() ![]() ![]() Eger elindeyse ne olur cal kapimi, Eger yüregindeysem ne olur sil göz ya$imi ![]() ![]() Bir hayati kaybetmek bir elin sicakligini kaybetmekle e$ degerse i$te bu a$ktir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar umut edersen et korkular rahat birakmaz aklini ve umudunu köreltir sonsuz tela$larin o bekleyi$te ![]() ![]() ![]() gider ![]() ![]() ![]() "Gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eger hala dudaklarinda ismim varsa gel ![]() ![]() ![]() Sicakligin olmadan tutunamiyorum ![]() ![]() ![]() Hatanin üstüne hata ekleyerek ya$iyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Eger elindeyse ne olur cal kapimi, Eger yüregindeysem ne olur sil gözya$imi ![]() ![]() ![]() Alıntıdır |
![]() |
![]() |
|