![]() |
Sana Geliyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana GeliyorumSana geliyorum sadece, yıllardır içinde sakladığım Ve haykırmak için biriktirdiğim sevda sözlerimle geliyorum ![]() Yada konuşmadan, tek bir söz söylemeden, suskunluğumla geliyorum, Utangaçlığımla, güçsüzlüğümle, hatalarımla geliyorum ![]() ![]() Uyuyamadığım bütün uykuları, üşüdüğüm kış sabahlarını, Bulanarak geçirdiğim tüm akşamları, beni yatağımdan Sıçratan kâbusları toplayıp geliyorum ![]() Arzuladığım ve ertelediğim her ne varsa hepsini alıp geliyorum ![]() Ben koşulsuzca seviyorum seni ![]() Sorgulamadan, yargılamadan, değiştirmeye çalışmadan seviyorum ![]() Hayatı seninle yeniden keşfetmeye, seninle yaşanacak Sevdanın isimsiz neferi olmaya hazırım gel sarıl bana ![]() Bu sahte hayatların ortasında inandığım tek gerçeğim sensin ![]() Suç ortağı olalım, aşk suçunu birlikte işleyelim gel ve sarıl, Son bulsun kalabalığın ortasında Asırlardır süren korkunç yalnızlığımız ![]() Vazgeçilmezimsin ve vazgeçilmezim olmam için geliyorum ![]() Seni kaybetmekten öyle korkuyorum ki ![]() Sen olmadan yaşayamayacağım biliyorum, Sen olmadan geçecek bir gün bile yaralasın beni, acıtsın kalbimi ![]() Başkalarının asla göremediği bir tek benimle konuşan içindeki O deli çocuğu ortaya çıkartmak için gel ![]() ![]() Korkma kimsenin onu incitmesine izin vermem ![]() ![]() ![]() ![]() Birine güvenmenin insanda yaratacağı o müthiş huzura gel ![]() ![]() Bunca yıl çektiğin acılardan bir çırpıda sıyrılmak için sarıl boynuma ve ağla ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarınla birlikte akıp gitsin ![]() ![]() Bende sıyrılırım yüreğimi sömüren kimliksiz hayattan ![]() ![]() ![]() Bir tek sana kalırım kendim olarak ![]() Bir tek sana hiç bir şey beklemeden sunabilirim benliğimi ![]() Sadece bana gel yar ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sonsuza kadar sevmeye hazırım seni ![]() Hiç tüketmeden sevgini ![]() Sonsuza dek sevmeye ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|