![]() |
Anlar Gibiydin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlar GibiydinOysa sen, onlar gibi değildin ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman aktı, geldikleri gibi gitmesini bilen cinslerden ![]() konuştu, uzun uzun ve sık sık ![]() ayak izlerine ![]() ![]() Uzun zaman geçti ![]() Sen biteli ![]() ![]() ![]() Ve ansızın çekip gideli ![]() ![]() ![]() Uzun zaman geçti ![]() ![]() Yavaş aktı yokluğunu düşündüğüm anlardaki cümlelerim ![]() diyemeyişim ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç kimseye benzetemediğim yanların içindi sende kalan suskunluğum ![]() en çok seni söylemekti, seni sana anlatmaktı doyasıya ![]() arasında hiç kimse olmayışının ifadesini anlatabilmekti her düşüm ![]() Düşlerimi gerçekleştirdiğim kadar düştüm, giderken gözlerinin içinden ![]() ![]() ![]() Dakikalar içinde, çok fazla öldüm ![]() Her damla da tekrar tekrar öldüm ![]() ![]() ![]() Ve sen beni anlayan gözlerinin aksine, beni tane tane terk ettin kendi içinde ![]() ![]() ![]() Ve gittin ![]() düşürdüğün son umudum geldi gözlerimin önüne ![]() ![]() ![]() Anladım ![]() ![]() ![]() ![]() Son terk eden hep bendim, ayaklar altında kalan göz yaşlarımın ıslaklığında serinleyen her bir kum tanesiydim ![]() ![]() ![]() Ölen bendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa sen, onlar gibi değildin ![]() ![]() ![]() Anlar gibiydin ![]() |
![]() |
![]() |
|