![]() |
Ellerimde Papatya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ellerimde Papatya![]() "istesede çok uzağa gidemiyor insan kendisinin ![]() hangi trene binse, içindeki bir adrese varıyor sonunda hangi rüzgâra tutunsa, kendine savruluyor ![]() ![]() hangi denize açılsa, yine kendi kıyılarında buluyor kendini ![]() ![]() ![]() Çöl çiçeğinin susuzluğu kadar susuzum ![]() ![]() ve ![]() ![]() Ellerimde , papatya kokusu ![]() ![]() gerçek yalnızlığın ne demek olduğunu öğrendim artık ![]() Şimdi gölgemle başbaşa ağlamak için karanlık bir köşeye çekildim Gözlerimde deniz isyanı Akşam vurmuş yüreğime Açılmamış mektuplar arasında yüzüm ![]() ![]() ![]() Sahipsiz kalmış bir aşk gibi , kimsesiz isyanlarım var yine ![]() Sana susuyorum çöl çiçeğinin susuzluğu kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamadan yitirdiğim düşlerimin ikliminde , soluk soluğa asiliğim ![]() ![]() Bastırın kabarmış öfkemi ! Kudurmuş hayallerimi vurun zincire ![]() ![]() Kolaymış çekip gitmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana uzaklardan yazıyorum dayanılmaz bir acı ![]() ![]() ![]() Karanlık , yaralı bir hüznün kıyısındayım şimdi ![]() Unutulmuş günahlarımın son baharında , her geçen gün güzelleşiyor ölüm ![]() ![]() Duygularım mum ışığında ! yokluğuna kahretmek var şimdi ![]() ![]() Sabahı olmayan gecelerde , kuru güller dermek isterdim rüyalarımda sana ama ; Kaybolup gideceğim birazdan ![]() ![]() Emin ol , bir martı getirecek gözlerimi sana ![]() ![]() Ellerimde , papatya kokusu ![]() ![]() ![]() Çöl çiçeğinin susuzluğu kadar susuzum ![]() ve ![]() ![]() ![]() ![]() Güneşi avuçlarına getiremedim ya ; İşte Ona Yanıyorum ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|