YALNIZIM Sadece bunu söyleyip susmak isterdim Çünkü canım acıyor Konuştukça,özledikçe,en kötüsü yaşadıkça canım acıyorŞimdi burada değilsin Ama beni duyabiliyorsun Kapat gözlerini benim için ve dinle ne olurÇünkü bunu sana ancak bir kez söylemeye cesaretim var Seni bana ait olman için, karşılığında beni sevmen için değilSadece sen olduğun için sevdiğimi söyleyebilseydim "YÜREĞİMİN EN SAKLI YERİNDE YALNIZCA SENİN ELİN DOLAŞMIŞTI" diyebilseydim Seni uzağından sevdim Seni yakınından sevdim Seni umutsuzca,hayallerce sevdim uzağından Zamanla kırgınlık kimlik değiştirdi ve vazgeçiş oldu benim için Unutmanın en ağırı unutamadan unutmaktır Seni sonsuza kadar kaybetmek, unutmak oldu benim için Anlamadın mı artık, sana acı vermek için değil, sadece seni sevebilmek için yaşadım ben Halâ seninle geçireceğim anların telaşıyla,tüketir gibi yaşıyorum sensiz günlerimi Seninle geçen zamanın bir daha tekrarı mümkün değil Öyle birikmişsin ki içimdeSeni yaşamakla tüketmem mümkün değil İçime çektikçe çoğalıyorsun Benim senden başka gerçeğim yokSende yaşıyorum sadece Beni bensiz bırakma olur mu
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.