![]() |
Seni Sende Sana Rağmen Yaşıyordum Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Sende Sana Rağmen Yaşıyordum BenSeni, sende, sana rağmen yaşıyordum ben ![]() ![]() ![]() Hep sen, benimle tamamlanmış eksiklerine bakıp daha fazlasını isterken, ben sende yeni boşluklar yaşıyordum ![]() ![]() ![]() Daha çoğunu isterken sen, bense yarımlarında kayboluyordum ![]() ![]() ![]() Kaç kez vazgeç dedi bu yürek, kaç kez yolun kenarındaki ormana girip yok olmak istedi ![]() ![]() ![]() Yaşadığım neydi? Senin varlığını bilmek bile yeterken bana,sende kendimi yok hissetmek, "yok" olduğumdan başka ne düsündürebilirdi ki bana? ![]() ![]() Oysa düşünsene, ne coşku doluydu yüreklerimiz başlarken yeni bir hayata ![]() ![]() ![]() Gecelerimizi de, gündüzlerimizi de adamaya hazırdık birbirimize, koşulsuz,içten ve sımsıcak duygularımızla ![]() ![]() ![]() Yaşadığımız her an unutulmaz, doyumsuz ve vazgeçilmez olacaktı ![]() ![]() ![]() Sen bir sonbahar rüzgarında savrulmuş bir gül yaprağı bense taç olacaktım sana ![]() ![]() ![]() Şimdilerde, kim savruluyor ve kim onu sarmaya çalışıyor karıştırıyorum artık ![]() ![]() ![]() Ben bu uykuları, böyle uykuları unutalı çok olmuştu ![]() ![]() ![]() Acı uykusu, hüzün uykusu, korku uykusu ![]() ![]() ![]() Bir gece birinin, diğer gece bir başkasının sonsuzluğunda kayboluyorum ![]() ![]() ![]() Ne garip ki kendimi kuşatma altındaki bir ordunun komutanı gibi görüyorum bu günlerde ![]() ![]() ![]() Ne çok askerim var bana ihanet eden ![]() ![]() ![]() Düşmanla savaşmak değil, bu arkadan vuruşlar beni kahreden ![]() ![]() ![]() Bir beyaz bayrak ve teslimiyet şu anda görünen ![]() ![]() ![]() Ama çok sürmez esaretim biliyorum, içimdeki bu yenilginin acısı sürse de yıllarca,bir yolunu bulup kavuşurum özgürlüğüme ![]() ![]() ![]() Şimdi gitmek zamanı belki, geride yasanmış ya da yarım kalmış anları bırakarak ![]() ![]() ![]() Sen de tüm ürkekliğinle, tüm hatalarınla, tüm eksiklerinle, tüm haklı gördüğün yanlarınla başbaşasın şimdi ![]() ![]() ![]() Hep bir seyler tamamlanacak değil ya, bu da böyle yarım kalsın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|