Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arasında, aşka, ilk, kalmış, tavan

Tavan Arasında Kalmış Bir Not İlk Aşka

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tavan Arasında Kalmış Bir Not İlk Aşka

Bugün sabah yine gördüm seni Saniyelik gibi bişeydi Varlığın yine kaçıp gitti gözlerimin önünden Canım yine acıdı, yine sızladı yüreğim "kendim ettim kendim buldum" derler ya öyle birşey aslında Belkide sevgin şımarttı beni Hep benimsin zannettim ve bir çocukluk yapayım dedim ama tamamen kaybettim seni Hani bir söz vardırya "kime değerinden çok değer verirsen ya onu kaybedersin, yada kendini mahfedersin" Bu sözü şimdi daha iyi anlıyorum

Ama olsun herşeye rağmen mutluyum

Seninle yaşadığım hiç bir şeyden pişman olmadım Şimdi geçtiğim her sokakta anılarımız var Bütün yaşanmışlıklara rağmen en güzelide bana karşı yüzündeki o sıcak tebessümü hala kaybetmemiş olman

İyi ki vardın

Benimle yüreğini paylaştığın için,

Bana gerçek sevgiyi gösterdiğin için,

Herzaman yanımda olduğun için,

En önemlisi de bana ilk aşkı yaşattığın için, benim ilk aşkım olduğun için;

TEŞEKKÜR EDERİM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com