Ben Ayrılıklara Dayanamam |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Ayrılıklara DayanamamBen ayrılıklara dayanamam Bu ayrılıklar bana göre değil Arabamı sattığım gün arkasından bakmıştım "sonuçta demir yığını, o senden ayrıldığını bilmiyor ki, Öyle boynunu büküp bakma bana" Dediklerinde utanmış, onalara motor kaputunu öperek vedalaştığımı, sağ ön çamurluğu okşadığımı söyleyememiştim ![]() O demirdi ama bne değil& Ben ayrılıklara dayanamam Bu ayrılıklar bana göre değil Ama ne yapabiliriz? Kaçınılmazdır Ve ayrılıklar yaşamın asla üzerinden atlanamayan yanıdır ![]() Kavuşmalar dahi ayrılığın ilk adımıdır ![]() Bu yüzden kavuşmaların içine Her zaman biraz hüzün koydum ![]() Daha kavuşurken içimi yaktı da mustakbel ayrılıklar, Bende peşin peşin boynumu büktüm ![]() Kavuşmalar ayrılığın başlama noktasıdır ![]() Çiçekler açmadan düşmüyor dallarında gülüm Yıllar aylar günler, Geçmişte kalan ayrılıklarımızın uzaklık birimidir de, Gelecekteki ayrılıklara mesafemizi hiçbir zaman bilemeyiz ![]() Ne zaman? Ne zaman ayrılığın zamanı gelir? Ne zaman burnumu çeke çeke ağlayacağım? Ayrılık gelip çattığında, Ne zaman dizlerime vura vura yanacağım kim bilir? Belki biraz ( ![]() ![]() ![]() )İşte; dün gece herkes uyurken, Başını okşadım, Kendi kendime söylendim ![]() O seni öpen bendim Başını okşadım ve bunları düşündüm, Sen elbette duymamışsındır küçük bebeğim ![]() Ben ayrılıklara dayanamam Bu ayrılıklar bana göre değil |
|
|
|