Keşke Af Edebilseydim Seni |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Keşke Af Edebilseydim Senikeşke af edebilseydim seni ![]() ![]() Bizden esirgediğin her şeyi; özgürlüğünü, cesaretini, kendini hep bir başka hayata ertelerken ![]() ![]() Sessizliği çözen yeni bir kalp atışıyla uyandı gerçekler uykusundan![]() ![]() Bu umutsuzluk: Gerekçesiz geç kalmışlık, yaşamı anlamsızlaştıran![]() ![]() Seni özlemiyorum nicedir, şiirlerine sığmayan bir kadına yazıyorum gecikmiş tüm yazıları![]() ![]() Düşlerime dar ettiğin bu tek kişilik yatak daha kaç uykusuz geceye razı olacaktı; hangi gidişin gözlerimde ağlayabilir artık; kaç yarın akmadan seni bekleyebilir damarlarımda ve daha kaç sözcük boyun eğmeliydi yüreğimden damıttığım bu lal acılara? Sana kendini koru diye verdiğim silahla vurmaya kalkıştın beni; üç kelimeyle, üç kurşun sıkar gibi& Bir başkasıyla değil, aslında kendinle ihanet ettin sen bana& Keşke ![]() keşke affedebilseydim seni! Aşka zamanın yoktu, ne de cesaretin ![]() ![]() Her seferinde bir tek bana dönebileceğini bilerek gittin![]() ![]() Ama bu son gidiş, son atlayışındı içindeki derin boşluğa; ellerini uzattınsa da, görmedim! Şimdi yok değil bir hiçsin!![]() Söz dizimlerine sığmadı affın, yüreğine de, temiz tutmayı beceremediğin geçmişimize de![]() ![]() Alınacak tek bir nefes bile kalmadı, düşlenen çalıntı mutluluklardan![]() ![]() Bari içimdeki çocuğun oyun arkadaşı olarak kalmayı becerebilseydin![]() Ona da razıydım oysa ben![]() ![]() Biz seninle konuşurduk ![]() ![]() Bazen bir tek beden, tek bir ruh gibi; bazen herkes ve her şey adına bir tek cümleyle, saklamadan ve saklanmadan& Kendimizi anlattığımızı düşünürken, aslında kendimizi anladığımızı fark ederek konuşurduk Hatırlasana, ne çok gülerdik Sen, çok yaramazdın bütün o büyümeyen erkek çocukları gibi![]() bir de martılar vardı ve benim seni bile sinir eden şu çay meselem![]() ![]() Konuşmak![]() çıplak, fütursuz, kendiliğinden![]() ![]() seninle bir tek, ama hayatla baş başa kalınca en çok, bunu özlüyorum! Olsun& Senden nefret etmeden ölmek ist(em)iyorum; sakın dönme! ![]() ![]() Tozu yerinden oynatmak başıma bela açacak ![]() ![]() Bizim aşk kalemiz yıkıldı Kapat bu sayfayı; kanadını kırasım geliyor artık!![]() |
|
|
|