Sen Bende Olacaksın Bende Sende |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Bende Olacaksın Bende SendeBu bulutlar hep kara olmayacak böyle başımızın üstünde ![]() ![]() Gök maviliğini koyuverecek belki bir gün![]() ![]() Belki de ılık ılık billur yağmurlarında ıslatarak![]() ![]() Zayıflamış, solmaya yüz tutmuş çiçekler canlanacak, filizlenecek![]() ![]() Zamanı durduracağız o vakit![]() ![]() Gidişlerin hepsini sileceğim lugatlardan, ayrılığa dair ne varsa topraklara gömeceğim en derinlere! Gülüşlerimizi güvercin kanatlarına yükleyip uçuracağız iklimler ötesine![]() ![]() Sen bende olacaksın, ben sende, bizse başka alemlerde! Ne acı, ne de keder çalmayacak yürek kapımızı![]() ![]() Bir gün mutlaka sönecek kıvılcımlardan doğan bu özlem yangınları, alevlerin yerini aynı renk güller alacak tenin kokulu![]() ![]() Geceleri ile gündüzleri, yani karanlıklar ile aydınlıkları birbirine bağlayacağız![]() ![]() Umudu, tükenen yada tükenmeye yüz tutmuş![]() ![]() Onu da alacağız yanımıza![]() ![]() Özlediğimiz her şeyi, özlemide, özlenmeyide![]() ![]() ![]() Doğaya bakacağız, renklere, renksizliğe Haykıracağız, bazen sessizce bir köşeye çekilip, sesleri dinleyeceğiz![]() ![]() Bize ait olanıyla da olmayanıyla da Dostluğa sarılıp, anlamına kadar yaşayacağız Kitapları alacağız, okuyacağız, ateşler içinde yakacağız her tür kötülüğü, duman duman savrulacak KÖTÜLÜKLERİ gökyüzüne![]() ![]() ![]() Bir melodi duyucağız bazen de ![]() ![]() Bize ait bir melodi![]() ![]() Ve bir çocuğun içtenliğiyle, saflığıyla ,doğallığıyla bakacağız, bizimde bir zamanlar olduğumuz gibi![]() ![]() Ve dünyayı avuçlarımıza alıp, anlatacağız insanlığa![]() ![]() ![]() Sana ne sabır diliyorum, ne de umut vaad ediyorum ![]() ![]() Sadece ikimiz için dua ediyorum![]() ![]() İçimz de kin varsa sönsün diye![]() ![]()
|
|
|
|