Sessiz Bir Yağmur Yağıyor Artık Yüreğimden |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sessiz Bir Yağmur Yağıyor Artık YüreğimdenHer aşkın bir sonu var Her aşkın sonu da yalnız varılan bitiş noktası![]() Beraberliklerden yalnızlığa dönüşülen nokta ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatında grilerin olamayacağını söylediğinde ![]() ![]() ![]() zamanı durduramadım ![]() ![]() gitmiştin![]() ![]() Ardıma dönüp baktığım da yoktun ![]() ![]() ![]() Tek başıma idim ve yalnızlıktı aşkın adı ![]() ![]() ![]() Şarkılarım sustu, ben sustum ![]() ![]() Zaman dondu o noktada Öldüm![]() ![]() ![]() Ölüm idi, bu gün yaşadığım zamansız ![]() ![]() Sonunu yaşıyorum şu anda sanki hayatımın ![]() sonbaharda düşen yapraklar gibi rüzgârla savrularak ![]() Düşüyorum![]() ![]() ![]() Durduramıyorum bu düşüşü ![]() ![]() çözülüyorum![]() Beklentilerim, yalnızlıklar içinde kalarak tükenir zamanla biliyorum ![]() ![]() tek başıma nefes alabilmek için ![]() yalnız kalmak istiyorum![]() ![]() ![]() Sessiz bir yağmur yağıyor artık yüreğimden ![]() ![]() ![]() Ne sesimi duyuyorsun ne de bir haber var senden ![]() ![]() ![]() Sessizlik şimdi senden sonra ki hayatım Siyah beyaza dönüşüyor dünyam sayende Gökyüzüm her zaman gri, kulaklarımda şarkımız![]() ![]() sende beni özlüyor musun ? bilmiyorum birtanem![]() ![]() |
|
|
|