Bulutlarla Sevda Dansini Bilirmisin? |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bulutlarla Sevda Dansini Bilirmisin?Bulutlar pamuk pamuk olmuşlar gökyüzünü süslüyorlar bak Bulutçuluk oyununu bilirmisin sen?İstediğin şekle sokarsın onlarıBen de bugün minicik çatısız bir ev çizdim bulutlara Pembe panjurları yoktu ama olsun önemli değil ki İçten merdivenleri vardı yıldızlara uzananDuvarlarını gökkuşağı renklerinde boyadım tıpkı duygularım gibi Duvarları mı? Senin resmini yerleştirdim 4 duvara daYalnızlığımı seninle paylaşayım diyeBoş duvarlar boş yürekler gibidir çünkü Ben de yüreğimdekini ; yani seni astım duvarlara Yerlerde halı olmasın kilim neyimize yetmezKoltuğa da hiç gerek yok Divanda da rahat ederim benÖyle süslü tabaklar da istemem Sade olmalı olabildiğince Bir de minicik balkonu olmalıÇayımızı, kahvemizi yudumlayacağımızHer söze "Seni çok seviyorum" diye başlamalıyım Ya sen?Beni; seni sevdiğim kadar sevebilir misin? Hayal bu ya Çok uzak değil mi? Hayali bile güzelBenim sevdama gökyüzü şahit zatenO kadar büyük ve imkansız ki Gökyüzü niye ağlıyor zannediyorsun? |
|