|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşk, bakıpta, degil, göremedigin, görmek, istedigin, yerde, yerdedir |
![]() |
Aşk Görmek İstedigin Yerde Degil Bakıpta Göremedigin Yerdedir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Görmek İstedigin Yerde Degil Bakıpta Göremedigin YerdedirSenden başkası da varmış, bak başkasında da attı kalbim heyecanlı heyecanlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen değilmişsin kalbimin mühürlü sahibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O da benim gibiymiş meger;gözünü açtığında beni, kapadığında kalbindekini görüyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() SAKLI GÖZYAŞLARININ ÜSTÜNE GÜLÜCÜK ÖRTÜLMEZMİŞ ![]() ![]() KALP UNUTMAZ,HAYALLER YIKILAMAZMIŞ MEGER ![]() ![]() ARKANA SAKLDIGIN SEVDALARLA EVCİLİK OYNANMAZMIŞ MEGER ![]() ![]() GİDENE DUR DEMEK DEGİL,GİTMİŞ OLANA DÖN DEMEK KOYARMIŞ MEGER ![]() ![]() Yaa sevdigim ben de tek degilmişim be alemde sen de ![]() ![]() ![]() ![]() Başlamadan bitti;bir rüzgar gibi esti ve geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim tek yanlışım sende tutuklu kalmammış, tek hatam gözlerinde vuslatı beklemem kirpiklerinde parmaklıkları görmemmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önemli olan takvimlerde yalnızlıgı degil başkalarını görebilmekmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Bir teşekkür borcum var o gence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Takvimin yanlış zamanda attıgı yapragıydı bizi aynı yola sürükleyen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama olmazmış işte!! bazı şeyler unutulmak için degil acısını her daim hatırlamak için hediye edilmiş yazımıza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yakamoz vaktiydii Ona sırtımı döndügümde rastladım sana ![]() ![]() Denizde balık olmakken amacım Zamana oyuncak olmuşum meger ![]() ![]() Akreple yelkovan yanlış zamanlara saklamışlar seni ![]() ![]() Gözlerin başkasını hayal ederken Beni görmesin sakın ![]() ![]() Ben yalnız günlerde de güneş açmaktayım ![]() ![]() bana kendimi tekrar hatırlatana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|