![]() |
Sen Giderken Şarkılar Susmalı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Giderken Şarkılar Susmalı![]() Suskun çağırmalarına, andlar yazıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen giderken ağlamalıyım ![]() ![]() sen giderken ben, kalmamalıyım ![]() ![]() Feryatlarımı bulmamalıyım, sen günlerimden, saklandıkları yerden çıkarıp ağzımın en çığlık yerine asmalıyım ![]() Sen giderken ben acımalıyım ![]() ![]() Sen giderken bir tufana kapılmalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() Sen giderken kan akmalıyım ırmak boylarında ![]() Sen giderken öksüz kalmalıyım, yetim kalmalıyım, lal olmalıyım ![]() Sen giderken, ben kalmamalıyım ![]() ![]() ![]() Gideceksen öyle git, beni götürme ![]() senin alıntıların, senin hatıralarınla yaşamaya nasıl yaşanacaksa öyle kalayım ![]() ![]() ![]() Sen giderken ben, avaz avaz büyütmeliyim seni, en çığlık yanlarımla ![]() Sen giderken bombalar düşmeli göğümden kentime ![]() ![]() Sen giderken oturmamalı daim koşmalıyım ![]() Senden kaçmalıyım ![]() ![]() ![]() Sen giderken, gündüzleri yakmalı, geceleri söndürmeliyim ![]() Üşümeliyim ![]() ![]() ![]() ![]() Sen giderken şehrin gürültüleri arasında kaybolup, kimliksiz, kimsesiz kalmalıyım, Hükümsüz olmalıyım gazete manşetlerinde ![]() yolcu peronlarında ![]() Sen giderken adım yalnızlığa yazılmalı, uyak düşmeli kimsesizler yurduna ![]() ![]() ![]() Sen giderken ben, seni öylece izlemeliyim ![]() ![]() Gözlerimde ki ışığı Âma sanarak, inanarak körlüğüme öylece izlemeliyim ![]() öylece bıraktığın gibi, böylece betimsiz düşler gibi düşmeliyim ![]() Sen giderken ben, tüm çığlıklarımı, avaz avaz susarak, ağzımın en feryat yerine koyarak susmamalıyım ![]() ![]() ![]() Sen giderken ben, karanfilleri ezmeliyim ![]() ![]() Seni özlememeliyim ![]() Yorgun lehçeli kelimeler boğazlamalı dilimi ![]() ![]() Daha bir sarılmalı sol yanıma, daha bir inanmalıyım sana ![]() ![]() ![]() Sen giderken masallar uyanmalı, gerçekler yalan olmalı ![]() ![]() Çıkışını bilmediğim labirentlerde kaybolmalıyım ![]() Yitirmeliyim ![]() ![]() ![]() Sen giderken ben tövbelerimi bozmalıyım ![]() ![]() Cennet diye cehennem kapılarını aşındırmalıyım ![]() Sen giderken, pusatsız, savunmasız, kalkansız kalmalıyım ![]() ![]() Bağımlılıklarımı çözmeliyim ![]() Bırakmalıyım kendimi, gidişinin uçurum rengine ![]() ![]() ![]() Sen giderken ben, öyle öylece kalmamalıyım ![]() Sen giderken ![]() ![]() ![]() 'yorgunum gitmelerin tümüne' ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|