![]() |
Yaşıyorum Öylesine |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşıyorum Öylesine![]() ![]() ![]() Gitmeseydin Diyorum Gidmeseydin Beni Böyle Bırakıpta Yıkıpta Sensiz Kala Kaldım Ortalıkta Tadı Tuzu Yok Hayatın Ortalık Yangın Yeri Ortalık Toz Duman Umutlarım Sıfırın Altında Erzurum Gönlüm Talan Gönlüm Viran Yani Yaşıyorum Öylesine ![]() ![]() ![]() Yüreğim Feryadını Dile Getirir Yanık Türkülerde Ara Sevdaları Kaybedelmiş Ne Varsa Aşka Dair Türkülerdedir Diyorum Kapatıp Gözlerimi Dinliyorum Seni Arıyorum Bulamıyorum Yani Yaşıyorum Öylesine ![]() ![]() ![]() Yüce Dağların Yüce Dağların Eteklerinden Toprağın Göz Yaşlarıyla Bulutlurın Sinesini Çekmis Hoyrat mı Hoyrat Haşin mi Haşin Ferman Dinlemez Akıp Gelen Su Gibi Sevdim Seni Farzeki Çağlar Ötesi Farzet ki İnsan Yüzü Görmemiş Yani Kirlenmemiş Temiz Tertemiz Gönlüm Gibi Sevgim Gibi Sana Olan Aşkım Gibi Coşuyorum Taşıyorum Coşuyorum Taşıyorum Nice Bendler Aşıyorum Seni Arıyorum Bulamıyorum Yani Yani Yaşıyorum Öylesine ![]() ![]() ![]() Savaş Meydanında Yenik Düşmüş Bir Ordunun Sağ Kalmıs Tek Yaralı Askeri Gibi Kan Revan Vücudum Üstüme Çevrilmis Binlerce Namlu Yalvarmamı Bekleyen Adi Gülüşlü Suratlara Tükürüyorum Çatlamış Dudaklarımla Koşuyorum Düşüyorum Vatanım Vatanım Diyorum Vatanımı Soruyorum Bir Bayrak Gibi Seni Arıyorum Bulamıyorum Yani Yaşıyorum Öylesine ![]() ![]() ![]() Yıkılmış Yıkılmış Etrafımda Bütün Duvarlar Karda Kışta Kalmış Kolu Kanadı Kırık Kücük Bir Serce Gibi Uçuyorum Konuyorum Uçuyorum Konuyorum Üşüyorum Donuyorum Gücüm Tükeniyor Yoruluyorum Seni Arıyorum Bulamıyorum Yani Yaşıyorum Öylesine ![]() ![]() ![]() Hayatın Sihri Bozuldu Silindi Bütün Renkler Sensizim Yalnızım Bir Garip Haldeyim Anlayacağın Ama Ama Yine Seni Anıyorum Andıkça Yanıyorum Yaprak Gibi Dökülüyorum Sinemi Sensiz Dağlıyorum Ağlamak Ağlamak Yakışmaz Amma Artık Ağlıyorum Seni Bir Serçenin Gözyaşları Kadar Çok Ama Çok Seviyorum Hani Hani Serçeler Ağladığı Vakit Ölüyorlarmışya Son Bir Nefes Alıyorum Veriyorum Alıyorum Seni Arıyorum Bulamıyorum Yani Ölüyorüm Öylesine ![]() ![]() ![]() G ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|