Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biliyorum, demeyeceksin, kal

Biliyorum Kal Demeyeceksin

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Biliyorum Kal Demeyeceksin

Ben gidiyorum Bilemezsin seni ne kadar çok sevdiğimi ve her görüşümde yüreğime güneşin doğuşunuDedim ya ben gidiyorumBilirim kal demeyeceksinSeni özlerim de demeyeceksin unuturum daBiliyorum bana yine de kal demeyeceksinBeni ne kadar çok sevdiğini biliyorumVe bensiz mutlu olamayacağını düşünerek sana mutluluklar dilemiyorum
Bel ki seni ararım çok zor durum da kalırsam ve hıçkırıklar içerisinde boğulursam bir gece vakti,seni mutlaka ararımSakın kırıcı bir söz söyleme üzülürüm ve biliyorum yine sen bana kal demeyeceksinYine de işte ben gidiyorumİçimdeki senide alıp götürüyorumBedenini o layık olduğun yerde senin değer verdiklerinle bırakıyorum ve bir gece ansızın gidiyorum hayatındanİşte ben sıcak bir Ağustos gecesi seni seninle bırakıp gidiyorumVe tanrıdan artık seni dilemiyorum
Bundan sonra dolmayacak gözlerim yaşlarla ve giderken bu yürek sızlamayacak,bil ki pişman olmayacağım gittiğimeArtık kapatıyorum kalbimi her şeye,inan bundan sonra girmeyeceksin rüyalarımaBil ki yine de ben bıraktığım gibi bir sıcak Ağustos gecesi sana döneceğimBen de biliyorum bu yürek yapamaz sensiz,dayanamaz yokluğuna
Dedim ya senin bana kal demeyeceğini bilerek ben yinede gidiyorum
ELVEDA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com