![]() |
Kırık Kalbim Ve Sen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırık Kalbim Ve SenSeni ve seni karnında taşıyan bu şehri çıkarıyorum kalbimden ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşama sevincimi adıma şiirlerime ve yazılarıma açtığı sonsuz savaşın soğukluğunda bulunan biçimsiz adamlara eğer onların yanında olmazlarsa yom oyacaklarını sanan zayıf kadınları ve bu insanlara yaşanacak yerler sunan bu şehri ve şehirleri çıkarıyorum kalbimden ama seni değil ![]() ![]() Bazı şeyleri umursamamanın karşındaki kişiyi nasıl tahrip ve sinirlendirdiğini bana öğrettiğin için teşekkür ederim ey sevgili ![]() Aşkları hep kendi istediği şekilde yaşayan insanlarla ve senin de kurtulmak istediğin benden ve bu şehirden çıkıyorum ![]() ![]() Aşkların umutların ve sevgilerin çoktan seçmeli sorulara bağlandığı o çatı altında bulmuştum seni ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Perşembe günü sabahı içime attın gözlerini ve yine bir Perşembe akşamı kopardın benden ![]() ![]() ![]() Bunun sonunda hayatı hep tersindin algılamaya başladım ![]() ![]() İsminde taşıdığın sıfatı alıp içinde seni taşıdığı için yine öteki şehirler gibi tutamadığım bu şehirde kalan ismini kalbim de yoğurup kalıyorum her Perşembeleri ![]() Aşklara kapatılmış kalbimin kilidini açan yeni zaman çilingiri olduğunu hayır anlatamam kimseye ![]() ![]() ![]() Sanki mavi bir gül gibi üç ayda büyüttüğümüz nadide çiçeğimizi bir Perşembe günü erittin yok ettin ![]() ![]() Her yer kirlenmiş insanlarla kirli olsa bile biliyorum ki sen hala ilk doğduğun gün ki bir bebek kadar saf temiz ve dürüstsün bunu unutma güzel insan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|