![]() |
Bana Bir Mendil Verirmisiniz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Bir Mendil VerirmisinizAĞLIYORSUN ![]() Hayat ayaklarının altından kayıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aç bir kedi görüyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbin delik deşik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlayan insanlara üzülmüyorum biliyor musun? Ağlayan bir insan gördüğümden neden ağlıyorsun, ağlama, güçlü olmalısın demeyi çok uzun yıllar önce terkettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlayabiliyorsun ![]() ![]() ![]() alıntıdır Temmuz-2006 |
![]() |
![]() |
![]() |
Bana Bir Mendil Verirmisiniz |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Bir Mendil VerirmisinizDur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgili serendipity yine senin çok sevdiğim bi yazında bi söz vardı " acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerinden" aglamak ne kadar güzel insanın içini kalbini temizliyor ![]() ![]() ama acı büyüdükçe büyüyünce aglamak ne zor geliyor insana paylaştığın için sağol |
![]() |
![]() |
|