![]() |
Gönderilmeyen Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gönderilmeyen Mektup![]() Seni ilk gördüğüm gün başka kim varsa silinip gitti hayatımdan ![]() ![]() ![]() Tatlı anılar bir yana,bana acı vermiş kim varsa,hangi olay varsa o an zihnimden silinip gitmişti ![]() Yepyeni tertemiz bir başlangıçtı bu ![]() Yaşamın iki yüzlülüğünden soyunup,karşına en saf,en yalın benliğimle çıkmıştım ![]() Sana ait olanı yaşamak istiyordum ![]() ![]() Senden gelen ve gelecek olan hiçbir şey korkutmuyordu beni ![]() Sen yanımda olduktan sonra her şeye dayanabileceğimi biliyordum ![]() Ne desem de sevdamı anlatsam diye düşünüyordum ![]() Bugüne kadar söylenmiş en güzel sevda sözcükleri bile sana duyduğum sevgiyi ifade edemeyecek diye korkuyordum ![]() Dünyanın bütün dilleriyle Seni seviyorum desem yetecekti biliyordum ![]() Nereye gidersem gideyim yanımda götürüyordum seni ![]() ![]() Hiç ama hiç bitmesini istemiyordum ![]() ![]() Hep bugüne kadar kendi kendime Neden diye sordum ![]() ![]() Beni kırgınlıklarla,çelişkilerle,cevabı sende olan bir sürü soruyla ve bitmek tükenmek bilmeyen keşkelerle bıraktın ![]() Bana onca acı verdin ama yüreğim düşmanın olamıyor ![]() ![]() ![]() ![]() İstemesem de seni özlüyorum ![]() Gayem sana zarar vermek,seni incitmek,kırıp dökmek değildi ![]() ![]() ![]() Gözlerinde bulduğum huzura ortak olup,yüreğimi yüreğine,ömrünü ömrüme katıp,seni mutlu etmek istiyordum ![]() Ben sende sadece sana verdiğim sevgiyi kabullenip,bu sevgiyi yaşamanı istemiştim ![]() Ama sen ne yaptın?Yüreğimde kalıp,saltanat sürmek varken,beni sıradan bir şeymiş gibi elinin tersiyle ittin ![]() Soruyorum sana,Çok sevilmek bu kadar kötümüydü?Gerçekten böylesine ağırmıydı? Sana bu sevgiyi vermekte bu kadar direttiğim için beni bağışla ![]() ![]() Bütün güzellikleri,bütün kainatı seni sevmesi için birine verseydin,yinede bu kadar sevilmezdin Yüreğimi koparıp atmak mümkün olsaydı,hiç düşünmeden koparıp atardım ![]() Başımı ellerimin arasına ne ilk nede son alışım ![]() ![]() Bir limandayım ve senin bindiğin gemi çoktan uzaklaşıp gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ceyhun cantez |
![]() |
![]() |
![]() |
Gönderilmeyen Mektup |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gönderilmeyen MektupSoruyorum sana,Çok sevilmek bu kadar kötümüydü?Gerçekten böylesine ağırmıydı? Sana bu sevgiyi vermekte bu kadar direttiğim için beni bağışla ![]() ![]() Bütün güzellikleri,bütün kainatı seni sevmesi için birine verseydin,yinede bu kadar sevilmezdin ellerine yüregine saglik serendipity ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() demek ki sevgi gidenin ardindan yas tutmakmis ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|