07-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tamamı Gerçek Hikaye
Birgün telefon çaldı Arayan ARZU ydu Hatrımı sormak için aramış YAKINDA GELECEĞİM !!! SENİ ÇOK ÖZLEDİM dedi BENDE!! diye cevap verdim BENİ DÜŞÜNÜYORMUSUN? diye sordu HER GÜN HER SAAT dedim DİNLE O ZAMAN dedi BENİ YANINDA İSTİYORSAN, GECELERİ AY A BAK BENİ DÜŞÜN   EĞER KALBİNDE BİR SICAKLIK HİSSEDERSEN, ANLAKİ BENDE SENİ,,, AY A BAKIP DÜŞÜNÜYORUMDUR& dedi Ben ağlamaya başladım Beni, benden fazla seven biri vardı diye geçirdim içimden TAMAM!! CANIM dedim Sonra telefonu kapattı O akşam onun dediğini yaptım Aya baktım onu düşündüm 10-15 dakika sonra bir kalbimde sıcaklık hissettim ALLAHIM!! SEN NE BÜYÜKSÜN! dedim içimden Gerçektende kalbimde onu hissettim Ne olur çabuk gel dedim aya bakarak
Aradan bir ay geçti Tekrar telefon çaldı Arayan gene ARZUydu İSTANBULA GELDİM TEYZEMLERDEYİM BİR SAAT SONRA OKULUN ÖNÜNDE BULUŞALIM CANIM dedi TAMAM dedim En güzel kıyafetlerimi giydim Eee kolaymı? Sevdiğim kız uzaktan geliyor O kadar çok heyecanlıydım ki Hemen okulun önüne gittim Daha 20 dakika vardı Onu beklerken her dakika bir ömür gibi geliyordu bana En sonunda görmüştüm onu 2 aydır göremediğim sadece kalbimde hissettiğim kız, bana doğru geliyordu Bende ona doğru koşmaya başladım Yan yana geldiğimizde HOŞGELDİN dedim Ağlamaya başladım Ve sonra öyle bir sarıldım ki, bütün özlemimi sanki ondan çıkarıyordum SENİ ÇOK ÖZLEDİM CANIM!! diyordum BENDE!!! dedi Hep o bana BENDE! derdi Sonra GEL!!! SENİ TEYZEMLE TANIŞTIRACAĞIM dedi Teyzesinin evine doğru yola koyulduk Eve vardığımızda teyzesini gördüm Koltuğa oturdum Arzu da yanıma oturdu Teyzesi BU O ÇOCUK MU? diye sordu Arzu da utanarak EVET!! dedi Teyzesi BAHSETTİĞİN KADAR VARMIŞ KIZ dedi Bir ara gülüştüler Ben hiçbirşey anlamamıştım bu konuşmadan Ama onların gülmesi benimde hoşuma gitmişti Bütün gün teyzesinde oturduk Muhabbet ettik Teyzesi beni sevmişti Ayrılırken kapının önünde ben ayakkabılarımı giyerken teyzesi ve ARZU beni izliyordu Ben hoşçakalın diyecekken teyzesi BEN SİZİ YANLIZ BIRAKAYIM ? dedi gülerekten Sanki aklımı okumuştu TEYZEN ÇOK İYİ BİRİ&
NE OLUR KENDİNE DİKKAT ET !!!!!!! dedim ve ona doya doya sarıldım O da GÜLE GÜLE dedi Onu çok seviyordum Oda bunu biliyordu Ama bunu bir türlü söyleyemiyordum Okullar açılana kadar hergün onunla beraberdim O yanımdayken zaman hiç geçmesin, o anlar hiç bitmesin istiyordum
Okullar açıldığında gene beraberdik Sınıflarımız gene yanyanaydı Her teneffüs onu görmek için yanına giderdim Her yanına gidişimde, ayrı bir heyecan vardı yüreğimde Kalbim onun yanındayken deli gibi atardı Eğer ben onu üzmüşsem, yanlız kaldığımız bir anda bana masum masum bakar, ben ne olduğunu anlar nedenini bile sormadan ÖZÜR DİLERİM! derdim Bütün yıl boyunca hep böyle geçti Derslerim zayıfmış artık hiç umrumda bile değildi Onunla beraberken dünyayı tanımıyordum Yıl sonunda onun doğum günü vardı Ona söz vermiştim Okulların kapandığı hafta onu bir yere götürecektim ve doğum gününü orda beraber kutlayacaktık Hafta sonu Arzuyla beraber yola koyulduk Akşam saat 10da teyzesinden zor izin almıştım Doya doya 2 saatim vardı Onunla sahile gittik Bir demet kırmızı gül almıştım O gün hava biraz bozuktu Çiçeği Arzu ya verdim Biraz yürüdükten sonra bir bankta yanyana oturduk Bana KIRMIZI GÜLÜN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLİYORMUSUN? diye sordu Başımı evet anlamında salladım SÖYLE O ZAMAN dedi Gözlerine baktım, sanki o iki kelimeyi ona söylemem için bana yalvarıyordu AYAĞA KALK dedim Onu karşıma aldım ve bütün cesaretimi toplamaya çalışıyordum Gözlerimi kapadım HADİ SÖYLE diyordu Söylemiyor adeta yalvarıyordu ARZU dedim EVET !!! DEVAM ET ! dedi BEN SE&&& dedim ve burnuma bir yağmur damlası geldi Sonra bir tane daha, bir tane daha Ve yağmur başlamıştı O an onun gözlerine baktığımda sanki NE OLUR DURMA!!!! SÖYLE ! diyordu Ama benim bütün cesaretim kırılmıştı O yağmur beni mahvetmişti Yağmur o anki bütün büyüyü bozmuştu Sonra o bana ben ona bakarak gülmeye başladık Yağmur deli gibi yağıyordu Birden onun gözlerine baktım Gülmeyi bırakmış sadece bakışıyorduk NEREYE GİDERSEN GİT YANINDA OLACAĞIM!!!!!!!!!
O İKİ KELİMEYİ SÖYLEYEMESENDE!!!! dedi Gözlerimin taa içine bakarak Ondan sonra bir sarıldı ki&& O an hiç bitmesin istedim Islanmaya başlamıştık Seni evine götüreyim dedim Eve kadar yürüdük Hiç durmadan çiçeklere bakıyordu BENİM GÜZELLERİM!! diyordu Eve geldik İyi geceler dedim Ve ona sarıldım Onu eve bıraktıktan sonra sokaklarda, o yağmurlu caddelerde dolaşmaya başladım O kadar mutluydum ki Her ne kadar söyleyemesemde, bir sevdiğim vardı Hemde benim onu sevdiğim kadar Ve o kötü an gene gelmişti Her yaz olduğu gibi gene memlekete gidiyorlardı Onu uğurlamaya gidecektim Ama o izin vermedi SENİN AĞLAMANA DAYANAMIYORUM SENİ ÜZMEK İSTEMİYORUM dedi Onun yanında ağlamamı hiç istemezdi Ve gitti Ben gene o boş sokaklarda deli gibi onu düşünüyordum Her gün aya bakıyordum Onu düşünüyordum
Ama bu sefer tatil sanki daha bi erken bitmişti Gene okul açılmıştı Onu gene görmüştüm Okulun koridorunda yürürken bana öyle bir bakıyordu ki&& anlatamam Yanıma geldiğinde HOŞGELDİN& CANIM!! dedim HOŞBULDUK!! dedi Bütün bir yılı onunla beraber geçirdim Okulun kapanmasına 2-3 ay kala ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEKMİSİN? diye sordum Evet dedi PEKİ İSTANBUL İÇİNİ KAZANABİLİRMİSİN? dedim BİLMİYORUM& AMA SANMAM& İSTANBUL İÇİ ÇOK PUAN& O KADAR PUANI ALAMAM dedi Bende O ZAMAN SENDE, AÇIKÖĞRETİMİ YAZ dedim olur dedi AMA SENDE BİR YERE GİTME OLURMU SENSİZ BEN BURALARDA NE YAPARIM dedi SENİ HİÇBİR ZAMAN BIRAKMAYACAĞIM dedim Okul kapanmıştı Sınav günü gelmişti onu aradım İNŞALLAH KALBİNDEKİ YERİ KAZANIRSIN dedim KAZANDIM BİLE&& ÇÜNKÜ KALBİMDE SEN VARSIN!!! dedi Ben o an müthiş derecede sevinmiştim Sonra sınava girdim Sınavda dualar ediyordum Arzu yanımda olsun diye Ama onun benim yanımda olması için benimde istanbul içinde bir yere puan tutturmam lazımdı Ve bunları düşünerek sınavdan çıkmıştım Sınavdan sonra hemen arzuyu aradım Nasıl geçti diye sordum ÇOK İYİ& SENİNKİ NASILDI diye sordu Benimkide iyiydi dedi O sene tatile gitmemişti Bütün yaz beraberdik Sınav sonuçları açıklanınca kendi kazandığım yere baktığımda şok olmuştum Boğaziçi gibi bir yeri tutturmuştum Bu mutlu haberi hemen arzuya ilettim O da çok sevindi Sen nereyi kazandın diye sordum İLK TERCİHİM AÇIKÖĞRETİMDİ& ORAYI KAZANDIM deyince dünyalar benim olmuştu Bir ara ailesinin yanına gitti Bir hafta kadar sonra geri geldi Onlarıda çok özledim Onun için gittim dedi En sonunda ben üniversiteye yazıldım İlk gün beraber gittik Kantindeki manzara çok güzeldi Köprünün bir kısmı gözüküyordu Deniz ayaklarının altındaydı Kantinde çevreme baktım Her kesimden insan vardı NE KADAR ÖZGÜR BİR YER DEĞİL Mİ? diye sordum Gözlerimin içine öyle bir baktıki NE OLDU? NİYE ÖYLE BAKIYORSUN dedim BEN SANA BİR İSİM TAKMIŞTIM& DEMİN ONU SÖYLEDİN? dedi NEYMİŞ O İSİM diye sordum BAŞBAŞA KALDIĞIMIZ BİR ZAMAN SÖYLERİM dedi PEKİ dedim
Yarıyıl tatili yaklaşırken arkadaşlarımla kantinde konuşurken biri YAA& HARÇLARADA BAYA ZAM YAPTILAR BEE dedi Ben şaşırmıştım Daha bir açıklayıcı olmasını istedim Çok para istiyorlarmış Zaten benim babam harcın bir kısmını zar zor vermişti Bu kadar parayı kesinlikle bulamazdı Hemen rehber öğretmenin yanına gittim Herşeyi anlattım hocaya Hoca DERSLERİN NASIL DİYE SORDU& diye sordu PEK İYİ DEĞİL dedim Biraz daha konuştuktan sonra benim babamın bu parayı bulamayacağını söyleyerek birazda kızarak kaydımı sildirdim Üniversite hayatım tamamen bitmişti Canım çok sıkılıyordu Ama ARZU hep yanımda oldu Bu durumu hemen atlattım Bir ay sonra arzu telefon etti Ağlayarak NE OLUR YANIMA GEL!! dedi Ben şok olmuştum Telefonu kapattığım gibi teyzesinin evine gittim Kapıyı çalar çalmaz açtı Beni karşısında görünce daha çok ağlamaya başladı Onu salona kadar götürdüm NE OLDU KIZIM ANLATSANA dedim BİLİYORSUN BABAMI İŞTEN KOVMUŞLARDI   KAÇ AYDIR İŞ ARIYOR EN SONUNDA BURDA YAPAMIYACAĞIMIZI, İZMİRDEKİ AKRABALARDAN BİRİNİN İŞ TEKLİFİ YAPTIĞINI SÖYLEDİ& BABA GİTMEYELİM DEDİM AMA O BENİ DİNLEMEDİ 2 GÜN SONRA İZMİRE TAŞINIYORUZ dedikten sonra hüngür hüngür ağlayarak boynuma sarıldı Ben bu sözleri duyunca şok oldum Dayanamayıp bende ağladım SEN AĞLAMA BEN SENİN AĞLAMANA DAYANAMIYORUM dedi Salonun ortasında konuşmadan öylece duvarlara bakıyordum PEKİ NE YAPACAĞIZ dedim BİLMİYORUM dedi Ben felaket derecede üzülmüştüm Sevdiğim kız bu sefer gerçekten gidiyordu Hemde dönmemecesine Bir ara o bana baktı ve gülmeye başladı NEDEN GÜLÜYORSUN dedim SEN BENİM EN ÇOK NEYİMİ SEVİYORDUN diye cevap verdi Sonra bende gülmeye başladım SENİ AĞLARKEN GÖRMEK BENİ KAHREDİYOR LÜTFEN AĞLAMA dedi Sonra bende ne demek istediğini anladım Gözlerine baktım ağlamamak için kendini zor tutuyordu O bana ben ona bakıyorduk İkimizde biliyorduk 2 gün sonra ayrılacağız Sonra birden HANİ SEN ÜNİVERTEDEKİ İLK GÜNÜMDE BANA BİRŞEY SÖYLEMİŞTİN HATIRLADINMI diye sordum HİÇ UNUTMADIM Kİ dedi NEYDİ BANA TAKTIĞIN O İSİM dedim Elini kalbime koydu ve gözlerimin içine bakarak ÖZGÜR ADAM dedi Ben donmuştum Ama kalbimde öyle bir sıcaklık hissettim ki anlatamam NEDEN&& diyecektimki elini ağzıma götürüp susmamı söyledi SEN SOKAKLARDA BENİ DÜŞÜNÜRKEN BEN SENİ RÜYALARIMDA GÖRÜYORDUM SOKAKLARDA DOLAŞIP BENİ DÜŞÜNÜYORDUN BUNU SADECE ÖZGÜR BİR ADAM YAPAR dedi O an içimden İŞTE GERÇEK SEVGİ BU OLMALI dedim O gün onlarda kaldım sabahleyin kalktığımızda telefon çaldı Arayan babasıydı Hemen eve gelmesini istedi Onu istemiyerek de olsa evine götürdüm Ona sordum NEREDEN SAAT KAÇTA GİDİYORSUNUZ Cevap vermedi SENİN AĞLAMANA DAYANAMIYORUM dedi AKŞAMA SON KEZ BULUŞALIMdedim Kafasını evet anlamında salladı
|
|
|