![]() |
Masal Olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Masal Olsun![]() Beni beklemediğini bilerek sana geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sana geliyorum ![]() Şehrin hoş bir hava ile karşılıyor beni ![]() ayak bastığım toprak kokusuna Gönlümün memnuniyeti ve samimiyetimi katıyorum gülüşüme ![]() ![]() Güvercinler senin yerine, duymadığın selamın figüranlığını yapıyorlar ![]() GÜVERCİN GERDANLIĞI aşkın, umudun ve selamın ham malı oluyor, kirlenmemiş bulutlara emanet ![]() ![]() ![]() Kurumaya mahkum edilmiş toprakları, su olup, damla damla eritiyor ![]() Ben sana geliyorum, yağmurlarla beraber ![]() ![]() ![]() Kayıtsız kalamıyorum, denize vuran yüzümün yansımasına ![]() ![]() ![]() Maviye yansıyan kırmızıda, deniz yıldızları seni şikayet ettiler biliyor musun? Maviliğin ev sahipleri, misafir olmayı bile unuttuğunu söylediler ![]() ![]() Ben kimseye söyleyemedim, unutulan kalbimi ve misafirini ![]() ![]() Sahil boyunca banklarda oturan insanlar, bana ve yürüdüğüm yola bakıyorlar, yola ve yolcuya ![]() ![]() ![]() Çok mu belli oluyordu belirsiz yolculuğum, belli olmaktan ziyade, her adımda umudu tüketişim çok mu belli oluyordu ![]() ![]() Ben sana geliyorum Bana kalan gecenin sonunda hayranlığım ve pişmanlığım oluyor ![]() Hayalin geçit vermez, varlığın apansız bir kum fırtınası gözlerimde ![]() ![]() ![]() Sığınacak bir vadi yok, yeşili belirgin mavi rengi hiç olmamış bir vadi yok ![]() SEN YOKSUN ![]() ![]() ![]() Şimdi tam vaktidir, gidiyorum ![]() Bu şehir yalnızlığımın ve korkularımın nöbetini tuttu bilesin ![]() ![]() Ve ganimet olarak bi-haber yürek kaldı meydanda ![]() Kılıçlar kınında, yanımda ![]() Bu sefer en keskin olanını kullanacağım, merak etme ![]() ![]() Ellerim yazılmamış kırık bir fermanı, bedenim kırık bir yürek taşıyor ![]() Ben gidiyorum Şehri Sultan! Nazar boncukları bıraktım dalgaların arasına, ona götür ![]() Hediyem olsun ![]() ![]() ![]() Sağlık olsun ![]() ![]() ![]() Masal olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|