![]() |
Babam Buda Benim Hikayem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babam Buda Benim HikayemBabam Hikayesi - Babam Yazısı - Baba İle İlgili Sözler Canım BABAM Ben hep evin küçük kızıydım, hep babamın biriciği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kankırmızı yanaklarım varmış, sonra hep gülümseyen bir suratım ![]() ![]() ![]() ![]() -evimin finosu derdi bana, ama ben hiç kızmazdım babama ![]() ![]() ![]() Ama hep, bir gün ayrılma korkusuyla yaşadım işte, ama hep ayrılıklarla doldu taştı hayatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hep sevilmek istedim sevdiğim kadar, çünki bu hayatta tek karım sevgim, Becerebildiğim kadar ![]() ![]() ![]() Naciye Furan |
![]() |
![]() |
![]() |
Babam Buda Benim Hikayem |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babam Buda Benim HikayemAllah sabır versin sanada ailenede babanı seven herkese ![]() ![]() ![]() ![]() kçk yaştan itibaren gözümün önünde birçok kişiyi kaybettim llk zamanlar kabullenemezken sonra ölüm allahın emri şu özlemek olmasa lafına hak verir oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bende hikayemi yazarmıyım bilmiyorum ama bugun içimde gene bişey kanadı sanıırm kabuk tutmamış bir yaranın sızlamasıydı ![]() ![]() bizle paylaştığın için tşkr ederiz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|