![]() |
Senden De Vazgeçtim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senden De VazgeçtimÇok şey istemiyorum hayattan; biraz huzur ve biraz da sadakat Ama anladım ki bu bile haram bana ![]() sadakati Rahat uykulara dalmayı, huzur içinde uyumayı öyle çok istiyorum ki ![]() eksiliyorum artık, tükeniyorum yavaş yavaş Beden aynı beden belki ama ya o ruhum, Hele o dokunuşlar Dokunuşlar aynı değil ki, aynı hislerle dokunamıyorum Kendi dünyamı kendim bozuyor ve ardından yine kendi ellerimle kurmaya çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Elimden gelen sadece bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi hayatımı yıkıp yıkıp kuruyorum ![]() ![]() ![]() unutuyorum zamanla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çevresindekilerin de bu yalana ortak olacağını düşünüyor, kendimce oynuyorum ![]() Hem kendi, hem de başkalarının yaşamlarıyla ![]() ![]() ![]() Yoruldum artık ![]() ![]() bulamıyorum ![]() ![]() yakalayamayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Omuzlarıma çökmüş bir ağırlık var ![]() gelip çöreklenen, gitmeyen, bitmeyen ve yitmeyen ![]() ![]() ![]() "Ve hiç gitmeyen, bitmeyen, yitmeyen sadık dostum hüzün ![]() ![]() Sevdiklerim tek tek gittiler ![]() ![]() ![]() ![]() Hepsinin bir sebebi vardı ayrılıklarımın ![]() ![]() ![]() ![]() Bu bir oyun belki de ve o tiyatro sahnesinin senaristi yönetmeni hep başkaları ![]() ![]() Ben ise sadece bir oyuncu olarak kalıyorum ![]() ![]() senaryolarını veriyorlar elime ve ben yalnızca oynuyorum ![]() ![]() ![]() çoğuna, gelip kendi oyunlarını oynatılyorlar bana ![]() ![]() ![]() desem de hep bildik senaryolar, hep bildik adımlar ![]() ![]() ![]() Vazgeçiyorum Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlaradan!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|