![]() |
Zamanı Gelince |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zamanı GelinceJulia Dixon, kazayla anahtarını evde unutup, sokakta kaldığı sırada postacı da ona doğru yaklaşmaktaydı ![]() - Bayan Dixon! Üzgün görünüyorsunuz, bir sorun mu var? - Ne yapacağımı bilmiyorum ![]() ![]() Anahtar evde ve yedeğini bıraktığım komşum şehir dışında ![]() Kocamda anahtar var, fakat o da şehir merkezinde bir otelde konferansa katıldı ![]() Ona ulaşabileceğimi sanmıyorum ![]() Postacı, kadını sakinleştirmeye çalıştı ve ona bir çilingir çağırmasını tavsiye etti ![]() - Sanırım yapabileceğim tek şey bu, fakat doğruyu söylemek gerekirse, çilingirler dünya kadar para alıyorlar ![]() Oysa şu an üzerimde bir kuruş bile yok ![]() -Buyrun mektubunuzu ![]() neşelendirecek güzel bir haber vardır ![]() ![]() Julia zarflara baktı ![]() ![]() Geçenhafta onları ziyaret etmiş ve birkaç gün kalmıştı ![]() "Neden bu kadar çabuk mektup yazdı acaba?! " diye mırıldandı Julia ![]() avucuna bir anahtar düştü ![]() -Sevgili Julia ![]() gittiginizde kazayla kapıda kaldım ![]() Komşunuz bana yedek anahtarı vermişti, anahtarı aldım ama geri vermeyi unuttum ![]() Bu mektupta onu da gönderiyorum ![]() ![]() ![]() Kapalı bir kapıyla yüz yüze gelmiş ve kendinizi ümitsiz hissediyorsanız, bilin ki tüm kapılar ZAMANI GELİNCE içeri girebilmeniz için ardına kadar açılacaktır ![]() |
![]() |
![]() |
|