![]() |
Bitmeyen Bir Yolculuk Arzusu Benimki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bitmeyen Bir Yolculuk Arzusu BenimkiHergün yeni umutlarla merhaba diyorum güne ![]() ![]() ![]() ![]() Bazan hissettiğim tek şey bir bulantı ![]() ![]() ![]() Ne yüzler görmek, ne sesler duymak istiyorum ![]() ![]() Islak yastığım bile yabancılaşıyor bazan ![]() ![]() BİTMEYEN BİR YOLCULUK ARZUSU BENİMKİ En sona gitmek ![]() ![]() ![]() ![]() Uyumakta yetmiyor artık ![]() ![]() ![]() ![]() Ve korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlığıma sarılıyorum; tek huzurum ![]() İçimde bir boşluk, midemde korkunç bir ağrı ve bulantımla yaşıyorum ![]() Ağlamıyorum ![]() ![]() ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Hayatımdan ve gelecekten yeni sözcüğünü siliyorum ![]() ![]() Sakar bir çocuk misali dokunduğum her şeyi kırıyorum ![]() ![]() Bir masal kahramanı olsaydım şayet kahinler yalnızlığa mahkum edildiğimi söylerdi ![]() Mahkum muyum sahiden ya da ödülüm mü bu benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutluluk! Mutluluk; dağlarda bir avuç kardı elime aldığım anda eriyen ![]() ![]() ![]() Özgürlük! (Özgür müyüm?) Ve YALNIZ MIYIM? (yalnızım) Bir boşluğum her noktada ![]() ![]() ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Kaçmak; zırhımı çıkarıp kaçmaya korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Gidip yol kıvrımlarına akıtmak istiyorum gözyaşlarımı ![]() ![]() ![]() BİTMEYEN BİR YOLCULUK ARZUSU BENİMKİ AMA GİTMEKTEN KORKUYORUM BİTMEYEN BİR YOLCULUK ARZUSU BENİMKİSİ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|