![]() |
İnadı Bırak Gel Artık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnadı Bırak Gel ArtıkGirdapların icinde yoruluyor bedenim, cıkamıyorum karanlıgın koyu deminden Bir ısık, bir ses arıyorum vuslatın en derin saaatlerinden ![]() ![]() Nedensiz catısmaların tam ortasında yaralı kalbimi arıyorum Yine yoklugunda gözbebeklerime ıslak gözyaslarını hediye ediyor bu zalim dünya ![]() ![]() Artık geceleri uyuyamıyorum dönüyorum soguk yatagımda bir sola bir saga Bir yürek, bir can ve bir tebessüm arıyorum yalan dünyanın gül bahcelerinde ![]() ![]() Kalbimi yaralayan hasretine aglıyor gözbebeklerim ![]() ![]() Belki de son caredir ucurumun kenarındaki ruhuma uzattıgın ellerin ![]() ![]() Belki de son umuttturr yüreginde bana büyüttügün tüm sevgilerin ![]() ![]() Umut; fakirin en güzel ekmeğidir, Senin sevgin ise benim kalbimdeki mutluluklarımın en güzelidir ve nefesimdir ![]() ![]() Karanlıkta varlıgım; yoklugunda ise nefesim tükeniyor günden güne ![]() ![]() Bir ıslak gözyası daha hediye ettim gözbebeklerinden sensiz gecen güne ![]() ![]() Suskun ve yaralı ruhum kuru yaprak gibi solmaya başladı yine ![]() Ne dündeki acılarıma aglıyorum ne de gelecekteki mutluluklarıma gülümsüyorum ![]() Sadece tek bildigim seyi yani seni senin kalbinde sevmeyi ögreniyorum Ve yoklugunda baharın en güzel bahcelerinde azap cekiyorım ![]() Eger gelmezsen bu eza ve azap hic bitmeyecek ![]() ![]() Uykusuz gecelerim ve korkulu kabuslarım hic sona ermeyecek ![]() ![]() İnadı bırak gel artık ; gittigin baharın en güzel mutluluklarıyla geri dön Tüm varlıgım kollarını açmış seni ve seninle gelcek güzel yarınları bekliyorum ![]() ![]() Ürkek kalbime ve aciz ruhuma umutların en beyazını bırak ![]() ![]() Gögsüme yasla saclarını, bırak tüm benligini kalbimin sevgi denizine ![]() İnadı bırak gel artık ![]() İsmail Sarıgene |
![]() |
![]() |
|