![]() |
Yılda Bir Tek Gece Sensin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılda Bir Tek Gece SensinBu sabah iskeleye erken indim sevdigin balıktan aldım İlk oturdugumuz çay bahcesinde bir çay içemeden gecemedim Tabi ki çıtır çıtır simitten de yedim Eve dönüş yolunda ihtiyara ugradım şu bizim rum mezeci canım Hazırlamış siparişleri senin en sevdigin mezelerden Kızma hemen yaaaa valla azar azar aldım hepsinden Taşlıklı yola saptım;biliyormusun topugunun kıran o delik hala duruyor Bak işte kokusu geldi badem ve kayısının Hala bu ayşe teyze böyle Canı gidiyor bir tane kayısı kopartsan Şişşşşt kopardım tabi iki tane Hızlandım senin tabirin ile vitese taktım takviyeye attım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahce kapısına yaklaştım max anladı hemen havladı Bazen şüphe ediyorum benim kokumumu alıyor yoksa getirdiklerimin mi Offff yorulmuşum kirazın dibinde kestireyim biraz Uyuyamadım ama dinlenmişim saat yedi oldu mangalı yakmalıyım Vapur sekizde yanaşır sen sekiz otuz gibi yanımda olursun Mangal tamam şimdi de bir salata üstüne nane koyacaktım unutmuşum almayı Dur komşudan isteyeyim Bu günlerde çok elektrik kesiliyor buz bulmakta zorlanıyorum Senin şansına iki gündür kesilmedi Salata tamam gramafon hala çalışıyor Ve o iki taş plakta beklenen şarkıyı koydum Zeki müren ahh beeee Gözlerininin içine başka hayal girmesin derdin,valla güneş bile girmedi sen yokken Salıncaga oturdum sallanayım diye sensiz olmuyor Yegane plaklardan ikincisini koydum Sana rastladıgım bir bahar akşamı gibi hava biraz serin Gemi gözüktü şimdi yanaşır iskeleye Gaz lanbalarını ve mumları yaktım Buz kovası haa işte salata kavun Mezeler balıklarıda attım mangala sen gelince hazır olur aşkım Seni beklerken dalmışım balık yanmış rakıda buzlar erimiş max uyuya kalmış Saat sabaha dönmüş gramofon takılmış gözlerinin gözzlerinin gözlerininin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah aşkım yirmi yıldır böyle işte gelmeyeceksin bir daha biliyorum Bu adada benim tek ibadetim ;YILDA TEK BİR GECE SENSİN |
![]() |
![]() |
|