![]() |
Yüregimde Saklasam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüregimde SaklasamSıcağımsın Bitmezim, solmazımsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcaklık deyince sen gelirsin yüreğime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerimin arayıp da bulduğu bırakmak istemediğisin, Bedenimin yarısı, kolumun öteki kolusun ![]() ![]() ![]() ![]() Sen olunca varsın karlar yağsın sokaklara her yan buz tutsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gözüm kulağım aklım yüreğimsin,, Tıp tıp eden kalbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni sevginle zenginleştiren, gözlerinle mutlu edensin ![]() ![]() Gözlerinde hüzün görsem hüzünlenirim, sözlerinde acı duysam kırılır, unufak olurum ![]() ![]() ![]() ![]() Kötü eser bir sonbahar yeli, yüreğimi üşütür ![]() ![]() Uzanan sıcacık elin beni umutlara götürür ![]() kıranlar unutulur ![]() Bilmem sana Umut?,desem, Can? desem,Canım? desem, Sevgi? desem,Sevgilim? desem ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcağımsın? desem ![]() ![]() ![]() Yanımda ol,, Koru kolla beni ![]() ![]() ![]() ![]() Yanı başımda ol,, Her zamanki gibi sen ol ![]() ![]() Sevgim açık kollarım gibi,,Seni bekliyor ![]() ![]() En güzel sözcükleri söylesem, Gülücük? desem, Güven?,desem, Huzur?,, desem Güzellik? desem ![]() ![]() Daha ne diyeyim Bi tanem EŞİM? desem Hepsini desem seni tanımlasam ![]() ![]() Yüreğime katsam SAKLASAM |
![]() |
![]() |
|