![]() |
Susuşmalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susuşmalar(bir aşk,bir kavga ve iki kişinin psikolojisi) Sayıklamalar Susulacak şimdi gözyaşları kaale alınmayacak, tüm sorular silinecek hafızalardan sessizce sarılınacak, belirli zaman zarfları içerisinde ![]() ![]() ![]() Kalpler okşanmayacak artık, kim neye üzülürse ömür boyu üzülecek, nasıl yaşarsa yaşasın tek gömülecek herkes, ortak olmayacak kimse kimsenin derdine ve mecburen bırakılacak, cesetlere karanfiller ![]() ![]() ![]() Özlem tek kişilik kahır aşk iki kişilik yalnızlık ayrılık acı bir özgürlük ölüm cesaret olarak geçecek, ömrün kayıtlarına ![]() ![]() ![]() Genede davetkar kokular kalacak her insan teninde, bir diğerinden hatıra ![]() ![]() ![]() Hiç bir şey olmamış gibi kalkılacak, ölümüne dalınan uykulardan ![]() Çok derinlerde üzülünecek, belli etmemek için ![]() ![]() ![]() İçe akacak yaşlar, eğer öpücük bekliyorsa gidişin ![]() Herkes bir parça koparacak diğerinin gururundan, kimse birşey vermeyecek yaşamından tüm sevişmeler sabote edilecek, göz kaçırmalarla peşinden yıllar süren suskunluk ![]() ![]() ![]() Dertli kelimeler dolanacak dillere ve bu yüzden uzağa bakılacak ![]() ![]() ![]() Zaman yıkıcı, tutunmak,ayakta kalmak emek, her mekan siyah şimdi, nefesler soğuk ve telaşlı, her bakış bıçak gibi ve her gidiş kendi üstünden geçiyor önce ![]() ![]() ![]() Kaçış diye birşey yok,acı her yerde her dakika vazgeçiş, itmek kolay,düşmekten elele tutşmak acımasız, kalmalar istekler sabırsız, ve zamanla kaybolmamak imkansız ![]() ![]() ![]() Okan Ağ |
![]() |
![]() |
![]() |
Susuşmalar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susuşmalarkendi neden eklemiyor mod yüzündenmi demiştiniz buyrun ekledimbu şiirim daha önce yayınlanmıştı ben çok sevdiğim için tekrar yolladım ![]() ''her gidiş kendi üstünden geçiyor önce''kelimesi bana ait değil bir yerde okudum ama şimdi hatırlayamıyorum sahibinden özür diler sevgilerimi sunarım ![]() |
![]() |
![]() |
|